Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Ръст на тежките катастрофи след премахване на пропускателните пунктове, отчитат пътните полицаи.

Снощи тежък инцидент в Карловско отне живота на двама души - братя на 32 и 35 години. На място са били изпратени две линейки.

Полицията провежда операция в цялата страна за проследяване на водачи, които шофират с превишена скорост и ползват алкохол и наркотици.

Тя е инициирана, защото след отпадането на КПП-тата около областните градове трафикът е станал изключително интензивен, посочват от Пътна полиция.

От следобедните часове на вчерашния ден до понеделник ще бъде проведена специализирана полицейска акция в цялата страна, насочена към водачите на МПС-та, които управляват под въздействието на алкохол, наркотични вещества, управляват МПС с превишена скорост, както и не използват обезопасителните системи на самия автомобил.

"Цялата палитра на Закона за движение по пътищата ще бъде контролирана от колегите засилено, тъй като след премахването на КПП-тата на големите градове се наблюдава вече засилен интензивен трафик в страната", заяви Николай Крушарски от Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 3 години

Чужденците правят много повече ПТП-та от българите в България. Измерено на километър изминато разстояние, чужденците правят 100-200 пъти повече катастрофи.64537

41

Българите сме--

преди 3 години

Изключително добри шофьори каращи по изключително лоши пътища лоши стари бараки заради мизерния си жизнен стандарт---със глоби нещастните случаи няма да спрат защото това се видя толерантноста ще се върне когато се вдигне стандарта на живот ,от подивели хора се очаква дивашко каране боища дрогиране пиене и състезателно дрифтене с яко дънеща музика.....

40

До 41 сопаджията

преди 3 години

Много ги разбираш тези работи---милиционер ли си ?

fallback