42

Анонимен

преди 3 години

Чужденците правят много повече ПТП-та от българите в България. Измерено на километър изминато разстояние, чужденците правят 100-200 пъти повече катастрофи.64537

41

Българите сме--

преди 3 години

Изключително добри шофьори каращи по изключително лоши пътища лоши стари бараки заради мизерния си жизнен стандарт---със глоби нещастните случаи няма да спрат защото това се видя толерантноста ще се върне когато се вдигне стандарта на живот ,от подивели хора се очаква дивашко каране боища дрогиране пиене и състезателно дрифтене с яко дънеща музика.....

40

До 41 сопаджията

преди 3 години

Много ги разбираш тези работи---милиционер ли си ?

39

Анонимен

преди 3 години

До Българин 36 А, българина само извънредно положение и сопа го правят. След 45години социализъм демокрацията му е противопоказна. Виждаме, че 30г.не можем да разградим"социалистическия човек".

38

Анонимен

преди 3 години

Знаят,че няма ефективен контрол и наказания.В петък на Дойран и Г.Делчев каката лети и влиза на жълто в кръстовището където 3 коли се изтегляме от него наляво.На"жълто"не се влиза в кръстовище!В час пик си спрял камиона си на Ботевградско.Давам мигач.Накрая има възможност да се преусроя в средната лента.Но"СО-то"с голямо ауди и явно малка *** дава *** газ за да ме затисне.На затворен завой пред магазина един спрял.До него друг в насрещното да си говорят двамата!Безсмъртни!

37

До 36 НеБългарин

преди 3 години

Откакто в България почина първият човек от Ковид-19, броя на загиналите в ПТП е доста по-малък от броя на починалите от Ковид-19 в България.

36

Анонимен

преди 3 години

Боко е виновен.

35

kiril

преди 3 години

Скотско племе , какво да си говорим...Миналата година в Осло е имало само 1 смъртен случай вследствие на ПТП и се оказа , че е някакъв пиян руснак.

34

Българин

преди 3 години

Какво да правим , броя на загинали при ПТП е по-голям сравнение с броя на загинали с коронавирус. Извънредно положение ли ще се въвежда.

33

Анонимен

преди 3 години

недоумявам кой и защо се занимава с такива псевдо статистики...че и новини и заглавия се ... ужассъс същият успех МВР може да твърди, че за последния век ПТПтата у нас са нараснали хиляди пъти

32

Тръба

преди 3 години

Къде пак тръгна да тровиш ве карач скапан?! Връщайте КПП-тата веднага! Вместо патрулки нека да са БТР-и. Иначе онези двамата братя дето са пукнали ми е кеф голям, мед ми капе на сърцето. Два карача по-малко ще горят бензин.

31

Анонимен

преди 3 години

И,какво показва статистиката? От катастрофи и умират повече хора,или от короната?

30

Анонимен

преди 3 години

КПП -тата не следят за спазването на закона по пътищата, за превишена скорост, без колан, опасно шофиране и куп други нарушения,това трябва да се следи постоянно от КАТ, като са по пътищата не закотвени по КПП та..

29

Анонимен

преди 3 години

Много от тежките ПТП-та ги правят чужденци шофьори. Оказва се, че българите сме добри шофьори в сравнение с чужденците и само нихилизма на някои хора ни пречи да го осъзнаем.

28

Анонимен

преди 3 години

Българите не сме много добри шофьори и катастрофите го доказват

27

ами,

преди 3 години

падането на КПП-тата съвпадна със затоплянето на времето. Всяка година има повишаване на ПТП-тата със затоплянето на времето .... така че причината по-скоро е комплексна, а затоплянето е водещия фактор според мен.

26

Анонимен

преди 3 години

Докато КАТ вместо да работи, се занимава с отчитане, броят на тежките катастрофи само ще расте.

25

Анонимен

преди 3 години

Всичките луди са плъзнали по улиците, преди бяха само в интернет :)))))

24

Анонимен

преди 3 години

Самоубийството е национален спорт!

23

Анонимен

преди 3 години

С този евтин бензин, всичкото икономически емигрант се прибра, и сега демонстрира колко е лабаво в къщи, и колко як таралясник си е докарал. Отделно абитуриенти, както всяка година, ще дадат дежурното количество жертви. А беше спокойно по време на КПП, и понеже не съм спирал да работя, всеки работен ден излизах и влизах. Поне 2/3 от трафика го нямаше.