Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Светът ще бъде различен след пандемията от коронавируса, категоричен е PR  експертът Любомир Аламанов. В предаването "Денят ON AIR" той посочи, че от всички  нас зависи как ще продължим да живеем.

"Има вариант, в който избираме отново да издигнем стени помежду си и да се върнем 100-200 години назад. От друга страна, може да изберем пътя на глобалното обединение, което да помогне на цялата планета да се развие малко по-добре", коментира той.

Аламанов е на мнение, че всичко зависи от силата, която имаме, затова хората са толкова важни.

"Всичко друго се връща - пари, имоти, бизнеси... Трябва хората да пазим. Надявам се трудностите да ни покажат по-добрия начин да продължаваме. Това ни е съхранило като род. Надявам се силно, че ще изберем по-светлия път", каза PR експертът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му моментната картина изглежда малко стряскащо, но той очаква да излезем по-силни. Според Аламанов елитът е в обединението и общността, която заедно взима правилни решения.

А героите на деня определено са се променили, смята той.

"Видяхме какво правят лекарите, учителите, родителите, някои хора на изкуството. Адски много нови герои се появиха - обикновени хора, които не се отчайват, а искат да помагат. Всички ние стоим като едно здраво общество", смята Аламанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 4 години

Няма що !

30

антрополог

преди 4 години

Това което ще последва,са хиляди ухилени ..... като тоя на снимката дето ще ръсят мозък едно към гьотере.Нищо няма да последва,за месец ще се урегулират нещата.Освен ако НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД не е решил нвщо,но мисля че е рано за радикални действия.За сега сме на етап опипване на почвата,и подготовка.Тоя ухиления да върви на ... слънце!

29

Анонимен

преди 4 години

Само форумните герои си останаха същите ***.

fallback