Снимка: БГНЕС
fallback
Ромският квартал на Ямбол остава блокиран, след като беше установено огнище на коронавирус. 
 
Валентин Ревански, кмет на град Ямбол, отправи призив към лекари от страната да помогнат на ямболската болница, в която скоро ще бъде изчерпан пълния капацитет от легла, предаде bTV.
Oще по темата
 
Медицински медиатор сподели, че в ромската махала няма как да се спазва социална дистанция, тъй като хората живеят много на гъсто. 
 
Обмисля се как да бъде предотвратено струпването на хора в празничния ден.
 
8 нови случая на COVID-19 има от вчера в махалата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Баи

преди 4 години

Ромовете ше оправят тая дьржава

18

БПФ

преди 4 години

Даже не искали да се тестват, не били на кеф !!! За тая сгaн има само два подхода в тази ситуацията - ИЛИ полиция и жандармерия въвеждат ред, прилагайки толкова сила, колкото е нужно - с водни струи, сълзотворен газ и бой до смазване, ИЛИ им се отказва всякаква медицинска помощ !!! Щом нито плаощат осигуровки и данъци, нито благоволяват да спазват задължителните мерки, свърталището се запечатва и никакво излизане !!! Ако щат да придобиват групов имунитет, ако щат да *** като мухи !!!

17

БПФ

преди 4 години

И днес ги видяхме по тв как купонясват на цели тумби по улиците, без маски, без никаква дистанция, не им пука, че гeтото им е пълно със заразени, че няма нито места в болницата нито лекари вече.... и патрулката до купонясващите, ушковците гледат и си траят !!!ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАКА !!! Право казват хората надолу - хъхpешката гнъс е огромна тежест на врата на българския народ и българската държава. Докога ще ги търпим?

fallback