Снимка: Pixabay
fallback
Млад музикант от ботевградското село Литаково беше жестоко пребит. Трима младежи са нападнали Костадин Пенчев. В момента той е настанен в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето. 
 
"Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко изфорсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола. Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго", разказа Костадин в ефира на Нова ТВ.
 
"Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен", каза ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.
 
"Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото", разказа местен жител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

БГ прост народ

преди 4 години

Ами на това мнение съм, като ви гледам дивашките изблици, всеки бие удря, другите одобряват и се кефят, всеки пич, шеф, най-големия, най-силния, най-умния и само той е прав и има право на мнение, без значение че е абсурдно тъпо и приматско... Като недоразвити маймуни като сложим на страна изключениета, които така или иначе бягат в цивилизованите страни.

16

Баровеца-СФ

преди 4 години

До 9: Много си форсираме колите! Според теб трябва заради това да ни пребиват ли!?! Ми ..може да се пробваш да ме пребиеш!

15

Анонимен

преди 4 години

На два биячи преди години и се случи една случка ... биха биха и един ден им се оплели краката в някакъв сезал, в някакво поле по тъмното, до па се зала бил се олел на теглича на една кола и се подърпаха стотина метра найййй- много милиметър. Да, шофьорът и още един друг човек получиха присъди, но рвздадоха ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ!

fallback