17

БГ прост народ

преди 4 години

Ами на това мнение съм, като ви гледам дивашките изблици, всеки бие удря, другите одобряват и се кефят, всеки пич, шеф, най-големия, най-силния, най-умния и само той е прав и има право на мнение, без значение че е абсурдно тъпо и приматско... Като недоразвити маймуни като сложим на страна изключениета, които така или иначе бягат в цивилизованите страни.

16

Баровеца-СФ

преди 4 години

До 9: Много си форсираме колите! Според теб трябва заради това да ни пребиват ли!?! Ми ..може да се пробваш да ме пребиеш!

15

Анонимен

преди 4 години

На два биячи преди години и се случи една случка ... биха биха и един ден им се оплели краката в някакъв сезал, в някакво поле по тъмното, до па се зала бил се олел на теглича на една кола и се подърпаха стотина метра найййй- много милиметър. Да, шофьорът и още един друг човек получиха присъди, но рвздадоха ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ!

14

Анонимен

преди 4 години

Отговорът е един - да отидеш и да го застреляш ПРЕД РОДИТЕЛИТЕ ИМ!

13

Анонимен

преди 4 години

В селото освен жандармерия трябва да има як контрол във всички хранителни магазини, защото те са се превърнали по скоро в кръчми. Продава се нерагламентирано, разливен алкохол и пред тъй наречените магазини винаги има групи пияндурници. Редовно стават разправии и побоища. Отвратително място за живеене. Няма ни кмет, ни контролни органи.

12

серсемин

преди 4 години

Само не мога да разбера снимката кво общо има със статията? Можеби свири на тръба. Незнам.

11

Анонимен

преди 4 години

Защо е споменато че е музикант. Какво общо има всичко това...

10

Анонимен

преди 4 години

Българите се разпадат до варварство в 21 в...

9

Анонимен

преди 4 години

Сега, докато ближе рани, може сериозно да се замисли, дали е правилен НАВИКЪТ му да си ФОРСИРА ДЖИПА в близост до хора. И дали факта, че кара джип му дава право да се дъpви на всеки да се прави на много голям. Ето, сега хубаво се е наиграл кeлeша и другия път, когато реши ДА ФОРСИРА ДЖИПА, да мисли повече.

8

Анонимен

преди 4 години

В това село всяка седмица има някакъв подобен инцидент! В това село е задължително да има жандармерия денонощно!

7

Не е вярно!

преди 4 години

До хан Крум - условията не са същите - тогава са уважавали по-силния! Сега миролюбивото население предизвиква постоянно по-яките си сънародници /за да си докаже че не е с нещо по-малко от тях/, защото си ЗНАЕ ПРАВАТА - че по-якоте нямат ПРАВО да му направят нищо!!! - е да де, ама по -яките изтърпяват само докато им издържат нервите - да търпят равенство при РЕАЛНО неравенство!

6

Анонимен

преди 4 години

Това което ме учудва е, че жертвите на ежедневния терор след това остават в България.

5

Анонимен

преди 4 години

Последният абзац не обобщава нищо! Има много други села без полиция и без престъпления! Просто липсват тъмносините избиратели на ГЕРБ...

4

хан Крум

преди 4 години

по мое време на такива 'айдути им режехме ръцете направо от рамената!Но 'демокрацията' дойде и 'айдуте почнаха да режат и безчинстват върху миролюбивото население.

3

Анонимен

преди 4 години

А тая праснаха лия със сигурност са я праснали пред него а тоя едвли е толкова невинен да го бият трима ,защото само си бил карал колата и да го псуват нещо нелепо звучи сигурно се е правил на мъж пред тая и са го набили а на нея са и го сложили яко отзад и в устата

2

Анонимен

преди 4 години

Последният абзац обобщава ситуацията.

1

Анонимен

преди 4 години

Ми няма... може би щот тия дето бият и изнасилват са от на управляващите електората?