Снимка: БГНЕС
fallback

Oще по темата
Генерал Мутафчийски и Националният оперативен щаб изнасят последни данни за заболелите от COVID-19. Гледайте на живо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

2рий, Мнеее!!

преди 4 години

За връзване са и,зроди като теб,дето нямаш нито възпитание,нито благодарност нито нищо!Просто си поредната ч,ервена с,виня,дето я е яд,че е останала жива благодарение на навременните мерки взети от Щабът,правителството и премиерът!Бих ти казал още един милион истини,но боли,цензурират,даже директно трия коментари в този сайт!!А не искам да обиждам животните,защото няма жевотно което да е небългарин и русоблизец!Такова нещо като теб единствено може да се пръкне в бЪЛГАРИЯ!!

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко се погледне строго безпристрастно, в София софиянци няма. София на практика е била едно село с 10000 жители преди 100 г., с купчина джамии и дрипави шопи, които си гонят прасетата и кокошките из локвите на калните софийски улици. Само който покаже стари снимки как баба му/респ. дядо му си гонят прасетата по Пиротска, може да се нарече Кореняк Софиянец (или истински Шоп).Та сега в една 2 000 000 София не е останала и следа от шопите. Всичко се е преселило в София после...

6

Анонимен

преди 4 години

Браво, псевдогенералчетпо изпълнява програмата на Тлъстия си Вожд - на час по лъжичка т.е. на ден по 20-ина.Ама с 50-ина тестове - толкова.

fallback