Снимка: БГНЕС
fallback

След повече от месец в Габровска област без нови заболели от коронавирус, в последното денонощие е регистриран нов случай.

47-годишна жена от Дряново е новият заразен с COVID-19 в областта, съобщава "Фокус", като се позовава на  Община Дряново.

Жената се е прибрала от Англия на 13 април. Пътувала е с личен автомобил и след пристигането си веднага се е изолирала в една от вилните зони край града. По данни на местната администрация тя не е общувала с никого.

В момента тя е настанена в МБАЛ „Тота Венкова“ – Габрово. Случаят се следи от Регионалната здравна инспекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

В Габрово имаше 2 случая преди месец и нито един нов случай повече от 30 дни. Очевидно е, че тези 2 случая и сега този третия са внесени отвън. Ако имаше зараза в Габрово досега щеше да има 200 болни за 1 месец.

21

Анонимен

преди 4 години

Споко, няма да е единствената. Сега ще се изсипят "софиянци" на софра и след 10-на дни общината ще си реши проблема с пенсиите над 70. Тотална липса на мозък цари.

20

бързи тестове

преди 4 години

Именно, както е казал някой тук - който иска да влиза в БГ - задължителен бърз тест за негова сметка! В крайна сметка той идва по желание и никой не е длъжен да му поема нищо. Заразените - под стротга карантина. Ето, сега има такива тестове, нека се действа така! Защото да се ограничават хората в страната при свободен напив на зараза отвън ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ НИТО ЕФЕКТ.

fallback