22

Анонимен

преди 4 години

В Габрово имаше 2 случая преди месец и нито един нов случай повече от 30 дни. Очевидно е, че тези 2 случая и сега този третия са внесени отвън. Ако имаше зараза в Габрово досега щеше да има 200 болни за 1 месец.

21

Анонимен

преди 4 години

Споко, няма да е единствената. Сега ще се изсипят "софиянци" на софра и след 10-на дни общината ще си реши проблема с пенсиите над 70. Тотална липса на мозък цари.

20

бързи тестове

преди 4 години

Именно, както е казал някой тук - който иска да влиза в БГ - задължителен бърз тест за негова сметка! В крайна сметка той идва по желание и никой не е длъжен да му поема нищо. Заразените - под стротга карантина. Ето, сега има такива тестове, нека се действа така! Защото да се ограничават хората в страната при свободен напив на зараза отвън ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ НИТО ЕФЕКТ.

19

Анонимен

преди 4 години

Дали не е контактувала с никого ще се разбере след две седмици. Ако е от избирателите на ГЕРБ е ясно, че лъже.

18

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно,в Габрово ги лекуват успешно. Как да стои жената в оная пандемична Англия,където оставят хората да си умират по домовете,като ги предупреждават да не притесняват джи-пи-то и да се обадят за линейка ,чак когато започнат да умират,след което ги довършват в болницата. Сега поне има шанс да се излекува и оцелее.Да се надяваме ,че не е заразила никого

17

Ако е невъзможно

преди 4 години

или по някаква причина е неприемливо да се затворят границите, тогава нека влизащите в страната да бъдат изолирани за по две седмици в хотели.Имам предвид българските граждани, прибиращи се от чужбина.Вместо да се разпространява заразата, по-добре да отгладуваме парите, които държавата да плаща на собствениците на тези хотели заради това, че ползва собствеността им като база за хора под карантина.Чужденците да си преценяват дали тази карантина не им обърква плановете, ако дойдат в България.

16

затворете границите

преди 4 години

До 14462Разбира се, спираа е поне на няколко бензиностанции за тоалетна, за кафе и храна и кой знае колко хора е заразибла и в колко страни. Как може такова нещо, бе?! ДА Я ГЛОБЯТ ТАЯ ***. Е само за гъ-за си мисбят почето! Хрумнало й да се прибира! От границата в полевата болница за изолация, така трябваше да бъде. При тая анархия, не виждам смисъл ние да се затваряме вкъщи, а те да прииждат от огнища на болестта. Това е все едно да се пазиш с вестник от дъжда. Моля ви се!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Почти всички заразени дойдоха от чужбина. Останалите се заразили от контакт с дошлите от чужбина. Така става когато няма адекватни мерки. Сега мерките са строги и неадекватни.

14

L

преди 4 години

И да си плати лечението!!!!

13

Mister Cro

преди 4 години

За чий стоим изолирани повече от месец, като продължава да се допуска внос на заразата отвън. Няма нищо против хората, които се връщат от чужбина, просто трябва ефективно да ги поставят под карантина!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина не е общувала с никого - браво!

11

Анонимен

преди 4 години

тоя номер с тестовете трябва да го правят на всички влизащи в страната! Тестват ги за тяхна сметка и ако резултата е положителен, т.е. са заразени да ги изолират някъде.. Сега тази са я пуснали преди 3 дни и искат да ни убедят, че тя не се е виждала с никой?! Айде де!

10

Анонимен

преди 4 години

Да,чист град е,спомням си как им з***палиха и порутиха къщите,след като ония ромеи биха магазинера.Хората там взеха нещата в свои ръце и показаха как се действа при неефективни закони и съд.

9

Пенка

преди 4 години

Молим, ония алчните и нискоинтелигентните да си стоят там, в Ингилизко. Абе нали много е по-хубаво там, бре?

8

Панаири

преди 4 години

То Габрово нямаше и Чума по свинете. Много чист град.

7

Цирк

преди 4 години

А,да си дойдем на думата имало един случай и цял месец няма нищо и следващия случай нов внос,както и първия.Ама стойте си вкъщи.

6

777

преди 4 години

Абе защо границите не са затворени?! Дори и ние тука да се изолираме и оздравеем, пак ще се намери някой отвън да дойде и да ни зарази!

5

Киро Домуза

преди 4 години

всички ще се зарасите и ще икарате тва грипченеизбежно еАз как наужким го изкарах за 2 дниима пари за усвояване

4

14462

преди 4 години

Как се е снабдявала с хранителни продукти през това време, та не е имала контакти? От границата до вилата не се ли е отбила поне до тоалетна?

3

kkk

преди 4 години

Дано наистина е била отговорна и се е самоизолирала!