Снимка: БГНЕС
fallback

Пик на заболелите от COVID-19 у нас до седмица очаква главният държавен здравен инспектор доц.д-р Ангел Кунчев. Той все пак уточни, че в различните области пикът ще е по различно време. По думите му колкото повече хора се изследват, толкова по-реална ще бъде ситуацията в страната.

Oще по темата
Ситуацията в Паничерево е овладяна, коментира Кунчев пред журналисти, след като посети старозагорското село, в което от 00:00 часа на 15 април е въведена 14-дневна карантина.

През последните три дни шестима жители от ромския квартал, заразени с COVID-19, са приети за лечение в Университетската болница в Стара Загора.

Очаква се тази вечер да станат ясни резултатите от първите 80 проби на контактни хора, на които днес направиха с PCR тестове екипи на Регионална здравна инспекция - Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще е когато господата от щаба им изнася да бъде. Не разбрахте ли? Нищо от информацията не е обективно и се манипулира както им изнася. Знаят ли хората дали и колко са тествани, какво точно им е показал теста. Не! Могат да си изнасят бройки и без нито 1 реален тест.

17

Анонимен

преди 4 години

забранено е да се съобщават лични данни

16

Анонимен

преди 4 години

не нагнетявайте омраза

fallback