Снимка: БГНЕС
fallback

Wizz Air спира всички полети от и до Варна от утре, 25 март 2020 г. Ограничението ще е в сила до 1 май 2020 г.

Решението за временното спиране на полетите е мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19, съобщиха от компанията.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията.

120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air искрено се извинява за промените в резултат на спирането на полетите от и до Варна, и уверява, че безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за авиокомпанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

visokrus

преди 4 години

Продължение на коментар 7. Ако отменят полети, като повечето отговорни компании трябва да връщат пари. Ако не се явиш губиш ти. Сега интересното. Преди няколко дена преброих 5 човека коитосе качиха от Дортмунд за Виена и този полет от следващия ден вече не се обслужваше.WIZZ предполагам, че са превозили най-много зараза. Айде, че стана много дълго.

8

До Въпроска (номер 5

преди 4 години

Що не вземеш първо да се информираш, или изобщо образоваш преди да коментираш ? Нали за да вземат обезщетения за безработица вече са работили някъде другаде, където са си плащали данъците. Е, именно държавата в която са осигурявани ще изплаща тая сума, чрез българските служби. Успокой се, дори няма да могат да вземат колкото се полага, защото максималното обезщетение в Бг е почти винаги е по-малко, отколкото им се полага от плащащата държава. Спи спокойно !

7

visokrus

преди 4 години

Това оправдание с COVID-19 е прах в очите. Тези от WIZZair са големи алчни тарикати.През онлайн камерите наблюдавам конкретно летището в Дортмунт и какво виждам.Мога да преброяпътниците които слизат исе качват. Има полети с по двадесетина пътника даже веднъжпреброих 12. Но какво се случва на практика. Вероятно всички места са платени, защото по-голяма част от хората резервират от по-рано и даже да дойдат 20 човека самолета е "платен". Повечето не се възползват поради създалата се обстановка

fallback