9

visokrus

преди 4 години

Продължение на коментар 7. Ако отменят полети, като повечето отговорни компании трябва да връщат пари. Ако не се явиш губиш ти. Сега интересното. Преди няколко дена преброих 5 човека коитосе качиха от Дортмунд за Виена и този полет от следващия ден вече не се обслужваше.WIZZ предполагам, че са превозили най-много зараза. Айде, че стана много дълго.

8

До Въпроска (номер 5

преди 4 години

Що не вземеш първо да се информираш, или изобщо образоваш преди да коментираш ? Нали за да вземат обезщетения за безработица вече са работили някъде другаде, където са си плащали данъците. Е, именно държавата в която са осигурявани ще изплаща тая сума, чрез българските служби. Успокой се, дори няма да могат да вземат колкото се полага, защото максималното обезщетение в Бг е почти винаги е по-малко, отколкото им се полага от плащащата държава. Спи спокойно !

7

visokrus

преди 4 години

Това оправдание с COVID-19 е прах в очите. Тези от WIZZair са големи алчни тарикати.През онлайн камерите наблюдавам конкретно летището в Дортмунт и какво виждам.Мога да преброяпътниците които слизат исе качват. Има полети с по двадесетина пътника даже веднъжпреброих 12. Но какво се случва на практика. Вероятно всички места са платени, защото по-голяма част от хората резервират от по-рано и даже да дойдат 20 човека самолета е "платен". Повечето не се възползват поради създалата се обстановка

6

майорски

преди 4 години

До Момoбъркаш момко ...и аз изгорях с два полета вече ....но easyJet го направиха по интелигентно...... канселираха полетите от Станстет Лондон .... но можеш безплатно да го презапишеш за друг полет ..... аз си преместих полет от тази събота и неделя Станстед Мюнхен ....за полет Гетуик София и дати промених ...и направление .....и то без да платя един паунд за това .... Wizair са стипци връщат ти пари за полет който си направил преди месеци за да ти е евтин .... и те карат да си търсиш скъп

5

Въпроска ?

преди 4 години

А летището в Бургас ще вземе ли някакви мерки ? Българите ,които се връщат масово от чужбина поради липса на работа там, дали няма масово да се регистрират в бюрата по труда ? Техните обезщетения ще са значително по високи от тези , които българите работещи в български фирми в Родината си и бяха изпратени на трудовата борса заради корона вируса ще получават. Освен риска от зараза те ще натоварят и социалната система , може би ?!

4

Анонимен

преди 4 години

Кутията на Пандора вече е отворена! Каквито и мерки да се вземат вече е късничко.

3

Момо

преди 4 години

Предполагам, че причината е по-скоро намалелия брой на пътниците.Преди 10 дни полета от и до Париж беше пълен на половина. В момента не знам кой пътува с тези карантини и ограничения вътре в страните.Аз си оставих този уикенд да ми изгорят 2 билета за Уиз Еър, защото предвид всичко около COVID-19 не исках да остана блокиран някъде под карантина.Знам и за поне други 5 човека постъпили по същия начин.От и до София ще летят докато има пътници. Изобщо не им дреме за екипажа и хората.

2

Анонимен

преди 4 години

Кой ще носи отговорност за това ! Ами то това е престъпление вероятно...! Къде е ДАНС ?

1

Анонимен

преди 4 години

А от и за София?