Снимка: БГНЕС
fallback

26 250 броя медицински маски и 17 280 опаковки с антибактериален гел са задържани на Митнически пункт „Капитан Андреево", съобщават от Агенция „Митници”. Това е станало при проверка на влизащ в страната от Турция автобус с пътници.

Oще по темата

Автобусът с румънска регистрация е пристигнал на МП „Капитан Андреево" на 16 март около 15:45 часа, управляван от турски гражданин. Шофьорът и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране.

При проверка обаче в багажното отделение са открити недекларирани 70 кашона с антибактериален гел (13 440 опаковки по 50 милилитра и 3840 опаковки по 250 милилитра), както и 525 кутии с 26 250 броя защитни медицински маски. Установено е, че контрабандно пренасяните стоки са собственост на един от пътниците в автобуса - румънски гражданин с инициали А.D. Съставен му е акт за административно нарушение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ддд

преди 4 години

Конфискуване и в болниците, които имат нужда. А на господина от Великобритания, поздравления, че се е загрижил за служителите си, но и да не забравяме, че там проблема се неглижира. Приели са някаква тяхна линия на поведение, сякаш живеят на друга планета. Та по спокойно. В цяла Европа защитните средства са кът. Осигурете медиците. Другите да спазват стриктно мерките за сигурност. Успех

23

Фпти

преди 4 години

Ежедневно се събираъ група 8 пенсионери при забележка да са си удома скачат на бой ,много е зле сируацията тия 30 години свободно падане забравихме кога да си отворим парашута ,явно на никой не му пука .България се превърна в една голяма психиатрия

22

Анонимен

преди 4 години

Не бих желал дори, и щерка на Султана, във устните ми щом гори, целувката на КАШЛЯЩАТА АНА!

fallback