fallback

Четирима италиански тенори станаха жертва на истерията около коронавируса. След концерта си в Благоевград неочаквано разбрали, че няма къде да отседнат.

"Всичко е наред, ще се справим, от туристическата агенция просто взеха решение за смяна на хотела", коментира проф. Христо Павлов в ефира на Bulgaria ON AIR. Според него хората не са били виновни.

"Дължи се на масовата психоза, липсата на лично мислене и повече доверие в хората на науката, което ни води в лоша посока. Хора приемат възторжено тяхното изкуство. Даже мислим да предложим на Министерството на здравеопазването затваряне на хранителни магазини и после да се спре градският транспорт", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

gochev

преди 4 години

Да заповядат в БГ след като премине пандемията, сега не са времена концерти.

12

бг

преди 4 години

На всеки средно интелигентен човек е ясно, че в настоящата епидемия в света,отказа на хотелиерите е напълно нормална реакция! А тези италианци какво още правят в БГ?, не стига, че са тук, а и тръгнали да се жалват, що за наглост!! Още повече,че има забрана за мероприятия на закрито, във връзка с епидемията от грип.

11

Анонимен

преди 4 години

Хора осъзнайте, че повече умират от обикновен грип, цигари, плюскане и простотия. Изкупени лекарства, маски, дезинфектанти и в същото време четем статии, как едва 30% си мият зъбите, а колко не си мият ръцете без коментар. Насажда се постоянно напрежение в България навсякъде, защото всичко трабва да е негативно. В чужбина съм, сега се връщам от събиране, никой дума не споменал за вируса или да бяга, защото този онзи подкашля.

fallback