Снимка: БГНЕС
fallback

Групата с двайсет туристи от Сингапур, пристигнали във Велико Търново през Дунав мост не идва от рисков район с коронавирус и няма да бъдат подложени на 14-дневна карантина, съобщи д-р Евгения Недева, директор на РЗИ-Велико Търново.

Туристите ще бъдат настанени в хотел с една нощувка и утре ще продължат обиколката си в страната, посочи д-р Недева.

Тя уточни, че 20-те туристи, преминали българската граница, са били в добро здраве, по информация на здравните инспектори от Русе, затова не се налага да бъдат преглеждани допълнително във Велико Търново. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

БМБ

преди 4 години

До ЧибаГовори докторът, че резултатите от пробите за коронавируса са отрицателни. То и тези за ген.Мутафчийски са отрицателни: неговите думи използва онази ко-ко-ш-ка от Ески Заара да забрани честването на 3-и март на връх Шипка. Въпреки нейната забрана хората мадово изкачиха върха, само тя и Живко Тодоров спазиха омертата на Падишаха. Да се помни и знае, че те не зачетоха хилядите руски войници и опълченци, пролели кръвта си за свободата на старозагорци!

10

Жо

преди 4 години

Директорката на РЗИ- Русе объркала Сингапур с Хон Конг.Много хора бъркат Тайланд с Тайван, Доминика с Доминикана, Ирландия с Исландия, Швеция с Швейцария, а някои даже Австрия с Австралия!Но да сбъркаш Сингапур с Хон-Конг не бях чувал.

9

Чиба

преди 4 години

Тук прилепи за ядене няма!

fallback