11

БМБ

преди 4 години

До ЧибаГовори докторът, че резултатите от пробите за коронавируса са отрицателни. То и тези за ген.Мутафчийски са отрицателни: неговите думи използва онази ко-ко-ш-ка от Ески Заара да забрани честването на 3-и март на връх Шипка. Въпреки нейната забрана хората мадово изкачиха върха, само тя и Живко Тодоров спазиха омертата на Падишаха. Да се помни и знае, че те не зачетоха хилядите руски войници и опълченци, пролели кръвта си за свободата на старозагорци!

10

Жо

преди 4 години

Директорката на РЗИ- Русе объркала Сингапур с Хон Конг.Много хора бъркат Тайланд с Тайван, Доминика с Доминикана, Ирландия с Исландия, Швеция с Швейцария, а някои даже Австрия с Австралия!Но да сбъркаш Сингапур с Хон-Конг не бях чувал.

9

Чиба

преди 4 години

Тук прилепи за ядене няма!

8

Анонимен

преди 4 години

Всички пристигащи в Бг трябва да се изолират...Кой ще им плаща сметките?

7

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса е измислен като оръжие за масова паника и истерия .Според мен всички ще умрем .От катастрофи умират повече хора от вируса .Обаче хората не спират да карат силно и пияни и дрогирани .Що не кажат колко са избити по улиците на БГ за година .

6

Аферим рая

преди 4 години

За ГЕРБ Турция е по-важна от Европа!

5

Анонимен

преди 4 години

Ще чака Боко пари от ЕС за пробите,маските Ерго му подари,всичко е супер!Обеща уж и от себе си 1 милиард,ама то едно ли обещание? Перник и той чака...С какво ще мият ръцете там,не дай си Боже?Ужас..

4

Анонимен

преди 4 години

А китайския кораб от Южна Корея с цял екипаж още ли е в Бургас? От тук-от там ще кацне коронката,и ко ше праим?

3

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно с какви средства ще ги държите под карантина ?

2

АнонимеН

преди 4 години

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ОЧАКВАМ ИНДИЯ ИЛИ БАНГЛАДЕШ А НАЙ-ДОБРЕ И ДВЕТЕ ДА ПОКАЖАТ НАД 100 ЗАРАЗЕНИ КОЕТО ЩЕ ЗНАЧИ РЕАЛНО , ЧЕ СА 1000 ТАМ!СЛЕД КОЕТО БРОЯЧА НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ В КРАЯ НА АПРИЛ ЩЕ Е 7 ЦИФРЕНО ЧИСЛО А ВИРУСА ЩЕ Е ЗАРАЗИ СВЕТА И МИНИМУМ ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!БЪЛГАРИЯ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ! 1 МИЛИОН ЗАРАЗЕНИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЩЕ Е И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!!И ДА ИМА 50% СМЪРТНОСТ В БЪЛГАРИЯ ТОВА СА ЕДВА 500 ХИЛЯДИ ДУШИ ЧУДО ГОЛЯМО

1

Ко

преди 4 години

Те и италианците така с туристи от Китай преди месец.