Снимка: БГНЕС
fallback

Нови цени за лифта ще са в сила от утре в Пампорово. От 5-и март лифт картите ще са с намаление до 30%, множество други отстъпки ще има и на различни услуги в курорта, съобщиха от курорта.

Месец март, още в началото на сезона, бе обявен от "Пампорово" АД за "Семеен месец“, като целта е повече семейства с деца да могат да си позволят ски ваканция в планината.

Голяма част от хотелите в комплекса също въвеждат промоционален период и ще предложат на гостите на курорта  настаняване по специални мартенски пакети с 30% отстъпка.

В курорта продължава да е активна и "Алтернативната зимна програма“ на Туристически център Пампорово, която предлага разходки със снегоходки до някои от най-красивите места в района, зимна конна езда, каране на моторни шейни, екскурзии до Ягодинската пещера и Дяволското гърло и други зимни приключения.

Един от хитовете в програмата на Туристическия център през този сезон е новото предложение – посещение до избрани минерални басейни с доказани лечебни и възстановителни свойства в района.

За записвания и повече информация за всички активности можете да посетите на място центъра или да се свържете с оператор на 0882643100, съобщават от "Пампорово" АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

филибяс

преди 4 години

Никой да не ви дойде на лъжливите прИмоций..боклути лъжливи

11

Анонимен

преди 4 години

Какъв сняг...какви пет лева.!. Тази година едно ,че нямаше сняг,и друго че картите бяха по -скъпи от миналата година.Ай,сиктир

10

D

преди 4 години

То ако имаше сняг, нямаше да има намаление. Тук ще ти вземат един топ пари и пак ще те убеждават, че може да караш и по анфалта.

fallback