Снимка: БГНЕС
fallback

Възрастна жена пострада в автобус, след като шофьорът рязко е набил спирачки, за да спре, съобщи Bulgaria ON AIR. Инцидентът е станал днес на спирка на бул. "Черни връх". Не се е получило ПТП, но жената е с тежка травма на главата.

Жената е откарана за лечение в "Пирогов" без опасност за живота.

Сигналът за инцидента е подаден в 11.58 ч. днес преди обед. Екип на Спешна помощ е пристигнал след 8 минути.

Вероятно шофьорът на автобуса е спрял рязко заради ремонт на пътното платно в близост и дупка на пътя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Те4о

преди 4 години

Не знам на какъв принцип са шофьорите, но ако може някой да каже на жената, че билета за транспорта е също така да застрахова пътниците от такива инциденти и тя ако реагира ще може да вземе пари от застраховката за пътници.Хубаво е хората да си знаят правата.

19

Стар Софиянец

преди 4 години

Автобусните шофьори са на принципа: аз съм голям и тежък и останалите трябва да се пазят от мен, даже и да са с предимство. Затова често им се налага да набиват спирачки, уж някой ги е засякъл, а то просто другият си ползвал предимството. При това софийските шофьори в повечето случаи сме доста толернтни и пускаме автобуса и когато няма предимство

18

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден пътувам по цариградско с автобус, минимум два пъти сутрин и вечер набива спирачки, защото го засичат комплексираните софийски шофьори. Разбира се от коментарите разбираме, че шофьорът на автобуса е виновен или пътниците, които трябва през цялото време да се държат с две ръце и да са готови за удар, на всеки *** е разрешено да си го засича, когато му е удобно.

fallback