Снимка: Pixabay
fallback

Учителка от Хисаря е арестувана, след като полицията установила, че шофира пияна на път за училище, съобщи bTV.

Нарушението е засечено при направена проверка вчера сутринта по време на полицейска акция за наркотици в районните училища в града.

Дрегерът е отчел 1,85 промила алкохол в кръвта на жената. 44- годишната учителка е пътувала към ОУ "Климент Охридски", където преподава.

Жената е арестувана и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

В училищата учители и училищен персонал си намират много поводи за пиене- имен ,ден рожден ден .... Контролните органи да обърнат внимание и след края на учебните часове за шофиране след употреба на алкохол .Не трябва да се противопоставят и разделят хората на пияни преди и след работното време.

12

До Жоро

преди 4 години

В друга медия не скриха факта, че и книжка е нямала. Вече не съм на страната на "горката учителка".

11

Жоро

преди 4 години

Въобще не оневинявам безотговорната постъпка на тази жена! Тя е извършила престъпление - факт! Оправданието и е леко казано смешно - факт! Факт е, че е седнала пияна зад волана... Но също е видимо (поне за мен), че това е жена с много проблеми... Факт... Аз виждам една от поредните жертви на неосъществения преход! Жена, самотна майка (така каза един по новините), което е трудно за всеки днес в България... Смятам, че е редно да получи наказание за стореното, но не и да бъде "линчувана"...

fallback