13

Анонимен

преди 4 години

В училищата учители и училищен персонал си намират много поводи за пиене- имен ,ден рожден ден .... Контролните органи да обърнат внимание и след края на учебните часове за шофиране след употреба на алкохол .Не трябва да се противопоставят и разделят хората на пияни преди и след работното време.

12

До Жоро

преди 4 години

В друга медия не скриха факта, че и книжка е нямала. Вече не съм на страната на "горката учителка".

11

Жоро

преди 4 години

Въобще не оневинявам безотговорната постъпка на тази жена! Тя е извършила престъпление - факт! Оправданието и е леко казано смешно - факт! Факт е, че е седнала пияна зад волана... Но също е видимо (поне за мен), че това е жена с много проблеми... Факт... Аз виждам една от поредните жертви на неосъществения преход! Жена, самотна майка (така каза един по новините), което е трудно за всеки днес в България... Смятам, че е редно да получи наказание за стореното, но не и да бъде "линчувана"...

10

Колежанки

преди 4 години

Стига сте плюли по учителката, нима тя няма право да се разтоварва, след като родители не могат да се справят със децата си, което е тяхно задължение, учителката е само да ги учи .директори къде си,май си в играта.

9

kirasirrav

преди 4 години

че и аз ако съм на нейното място ще трябва да изпия няколко ракии поне за да мога да изтърпя зверовете в джунглата(т.т. в класа) :)

8

Анонимен

преди 4 години

Педофили и пияници нападат децата ви в училище а вие спете!

7

Жоро

преди 4 години

Ама какво е това нещо? Рано сутринта ще проверяват УЧИТЕЛКА за алкохол! Какъв е тоя полицейски произвол?!

6

Анонимен

преди 4 години

Пияна учителка весел клас.

5

дамн

преди 4 години

не не не не ...грешка има не е ТЯ, ТОЙ еНе е полит. приемливо бг жена да кърка толкова

4

MaйMyнaтa

преди 4 години

Пила е цела нощ госпожата

3

Анонимен

преди 4 години

Абе другарката е пиинала 300 грама греяна ракиика за отскок. Добре че нее ударила кило и канче че тогава щяхте да летите като патици.

2

Анонимен

преди 4 години

Тя за закуска 3 ракии ли е ударила или кило вино за тия 1,85 пормила? Че и се качва да шофира. То и аз съм пиел преди работа по 2-3 бири лятото, но не се качвам да карам.

1

Анонимен

преди 4 години

Те там в Хисаря всички шофират пияни! Ракията ли е виновна, мръсният въздух ли? А иначе са известни с водата си. :)