Снимка: БГНЕС
fallback

Дълга опашка от тирове се вие край Дунав мост, а изнервените водачи вече нямат търпение да преминат границата. Румънски шофьор обаче решава този проблем много бързо - той прережда 120 камиона и създава смут край граничния пункт. 

Разбира се, останалите водачи не запазват мълчание. Стига се до обиди, агресия и дори пръскане със спрей.

"Каза ми с ръка изчезвай, отвори вратата и той ме напръска със спрей. Няма оправия с тези хора. Пререди ги всичките и забележка не можеш да му направиш", казва пред БНТ Ивайло Драганов, "Извънгабаритен транспорт" - Русе.

Румънският водач не коментира скандалната ситуация, под предлог, че не говори чужди езици.

Спорът между шофьорите решиха отзовалите се на място полицейски служители. Румънският водач беше изпратен на края на опашката, която е километър и половина. Движението в района на Дунав мост е нормално при зимни условия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Тошо

преди 4 години

Верно ли не знае друг език? Що са го пущили тоя от вътрешен транспорт да излиза зад граница? Само си представям как е на унгарската граница ! Че "Онази" полиция дето се нарича не "Полиция" а "Рендоршег" е като Сталин -първо бие после пита . А ако им го сътвориш това митничарите и полицията ще те понакажат и ако остане нещо от тебе -тираджиите ще те довършат. Аман от румънски М*ангали . По Чаушесково време като идваха в Бълария ни реваха че нямат какво да ядат , днес вече не се говори с тях.

19

РБ

преди 4 години

Питайте Винету ,защо на вътрешна граница има проверки на хора и товари ???

18

Щий румунещи......

преди 4 години

Незнаенето на чужд език, не е проблем да хапнеш няколко пестника у дзурлата.

fallback