Снимка: Pixabay
fallback

Момиче на 13 години от Симеоновград открадна парите на своя учителка, съобщиха от полицията, цитирани от в. Монтиор.

Случката е от четвъртък. Грабежът се е случил в столовата на училището. Преподавателката е оставила чантата си за малко на една от масите.

Ученичката успяла да вземе чантата, в която имало 150 лв. След като взела парите върнала чантата на масата.

Учителката веднага се обадила в полицията, след като забелязала липсата, а момичето бързо било разкрито. Инспектор от Детска педагогическа стая работи с 13-годишната тийнейджърка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха

20

само питам

преди 4 години

Ааа, госпожо,другарко, учителке. Може да сте много учена,ама КАК оставяте пред погледът на учениците(до февруари няма как да не сте разбрали,че има и от малцинството деца),чанта с цели 150 лева? Все едно сте оставили куца охранена кокошка пред гладния поглед на лисица,или заспало агне пред очите на прегладнял вълк. Как сте пропуснали толкова важен урок от училището наречен живот?

19

истината е че,

преди 4 години

Чак пък грабеж? Помислих си,че ще извади и пистолет и ще застреля учителката,която вероятно я е видяла,че връща чантата на масата,за да знае,че е тя. Това дори не е новина, а ежедневие за ро*мската общност. Отсега нататък госпожата ще знае да не носи повече от 5 лева в чантата. Ето на това учениците научават учителите си в България. Безценен урок за цял живот. Човек се учи докато е жив.

fallback