Снимка: БГНЕС
fallback

37-годишен мъж от пловдивското село Болярци е опитал да се самоубие след семеен скандал, съобщиха от Областната дирекция на МВР, пише Агенция "Фокус".

Oще по темата
Лично жената на мъжа е подала сигнал, че на 13 януари сутринта в семейното им жилище намерила съпруга си в неадекватно състояние. Пред униформените съпругата разказала, че намерила 4 празни блистера от лекарството ксанакс.

В хода на проверката станало ясно, че късно вечерта, след битов скандал, жената взела двете си деца и напуснала дома. Сутринта се опитала да се свърже със съпруга си, но не успяла и затова отишла да провери какво се случва.

На място на инцидента е пристигнал екип на Спешна помощ, който отвел 37-годишния мъж в болница. Към момента състоянието му е стабилно.

Случая се работи под наблюдение на Районна прокуратура-Асеновград. Образувано е бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 4 години

Вместо да черпи от радост ,че жена му се е махнала ...

30

Анонимен

преди 4 години

"Сега не мога да разбера кой ще го съди че е самоубиец ?"Той има нужда от помощ, а не от наказание! Като го на съдиш какво? *** и коравосърдечния си уе майна!

29

Анонимен

преди 4 години

4000 лева на адвоката и, 8000 за съдията, 2500 на един-двама "свидетели" дето са я видели да си купува хероин и опаалаааа! Ни права ни издръжка :)Безценно!

fallback