fallback

Общ преглед
Неправоспособен шофьор е причинил тежката катастрофа в Русе, при която загина бебе на година и половина. Това съобщиха от полицията тази сутрин. Инцидентът стана снощи, като при него пострадаха общо трима души.
Oще по темата


От полицията са установили, че 43-годишният шофьор няма книжка и ще бъде задържан за срок от 24 часа. Той е в болница със счупени ребра, а спътничката му на 45 години е в интензивното отделение с опасност за живота. В болница е и 17-годишното момиче със счупен крак. Като причина за катастрофата се посочва несъобразена скорост от неправоспособния шофьор, пише Булфото.

Катастрофата е предизвикана от лек автомобил БМВ с търговищка регистрация, който се е движил от кв.“Родина“ към кв.“Чародейка“. Малко след завоя колата е напуснала пътното платно и е навлязла в разделителната ивица. Най-вероятно заради високата скорост се е унесла и е последвал челен удар в колоната на моста, който минава над пътя.

На място са били изпратени три линейки и екипи на пожарната, които е трябвало да режат автомобила, за да извадят пострадалите. За съжаление бебето, което е пътувало в колата, е загинало на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Krom

преди 4 години

Нека си кажем направо - този и него-подобните са си Рецидивисти. Присъщата за етноса липса на елементарна одухотвореност и човешки емоции ги прави особено опасни. Ясно е, че няма разлика между димящо дуло и тон и половина желязо на четири колела - и двете убиват безотказно. Смятам, че за такива минимума е 20 години затвор. Неграмотен, безотговорен и безнаказан. Още какво за да влезе в кауша за дълго?

20

Анонимен

преди 4 години

като чета постоянно колко народ кара без книжки и направо се питам с какво по-дяволите се занимават КАТ?

19

Този е за затвор,

преди 4 години

спор няма.Но нека цървулската държава и плямпачите в нея да правят разлика между Шофьор без книжка и Шофьор с отнета книжка. Огромна е разликата и за първото директно в кауша трябва да се влиза.

fallback