21

Krom

преди 4 години

Нека си кажем направо - този и него-подобните са си Рецидивисти. Присъщата за етноса липса на елементарна одухотвореност и човешки емоции ги прави особено опасни. Ясно е, че няма разлика между димящо дуло и тон и половина желязо на четири колела - и двете убиват безотказно. Смятам, че за такива минимума е 20 години затвор. Неграмотен, безотговорен и безнаказан. Още какво за да влезе в кауша за дълго?

20

Анонимен

преди 4 години

като чета постоянно колко народ кара без книжки и направо се питам с какво по-дяволите се занимават КАТ?

19

Този е за затвор,

преди 4 години

спор няма.Но нека цървулската държава и плямпачите в нея да правят разлика между Шофьор без книжка и Шофьор с отнета книжка. Огромна е разликата и за първото директно в кауша трябва да се влиза.

18

Анонимен

преди 4 години

Тоз път как пътно платно трябва да има няколко ленти за движение в едната посока та да има колона подпираща моста,че след след завоя при завишена скорост за излизане от него,но при влизане под мост дори на прав участък да се унесе кола с излизане извън разделителната ивица на пътните платна в двете посоки,че челно да се удари в колоната кат преди и след нея трябва да има предпазни ограждения-мантинела от страната й с отражатели тъй че колоната да остава вътре в огражденията с ивицата предпазна.

17

До 14

преди 4 години

Мен ако питат, този е за доживотна за предумишлено убийство.

16

L.

преди 4 години

За предизвикване на ПТП без правоспособност за управление на МПС трябва да има зверски наказания, а при смърт дори и възможност за доживотна присъда. НО! По лесно е да вземем 50 лв от добросъвестния шофьор, дето е превишил и без това *** ограничените скорости навсякъде по пътищата, отколкото да преборим социопатите без книжки, които пет пари не дават за законите у нас. Факт!

15

Анонимен

преди 4 години

резултат след всичките акции на КАТ.хората без книжки си карат, те клечат зад храстите да снимат за превишена скорост.

14

Стоян Динков

преди 4 години

До 19Всички сте едни и същи, право си!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Ползвах пътя Криводол, Ракево, Бойчиновци два пъти и повече там не минавам. Шофьори с постоянен загар юрат като невидели. Сечат завои без видимост и т.н. Не знаеш кой и къде ще те срещне. Знаят ли да четет или на колко хапчета или бутилки са не е много сигурно.

12

Анонимен

преди 4 години

Има една ромска приказка която гласи следното :РОМ ПАЛЕ РОМ в превод: Ромът си е ромДори усилията Държавата да ги българизира не успяха

11

Анонимен

преди 4 години

Електората на бсп-дпс подивя съвсем

10

Анонимен

преди 4 години

Типична ромска каруца с "оптичен тунинг". Дори и в русенските села вече карат следващото БМВ Е46. Бял човек по-скоро не би имал кола, отколкото да вози бебе на 1 година в това.

9

Анонимен

преди 4 години

Корнелия и Радев да пратят жалейка на родата на загиналия гласоподавател.

8

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости бебето! Ако дядото караше каруца, то щеше да е живо.

7

шматка

преди 4 години

Търговишко БМВОсвен книжка не е имало ГТП и ГО със сигурност

6

Анонимен

преди 4 години

Избирател на ГЕРБ?

5

Анонимен

преди 4 години

Интересно, шофьорът знае ли да чете и пише?

4

Жо

преди 4 години

НЕПРАВОСПОСОБЕН и шофьор без книжка са различни неща.Неправоспособен е човек, който никога не се е обучавал да кара кола.Шофьор без книжка е човек, на който шофьорската книжка е временно отнета по някаква причина.

3

Елемаг

преди 4 години

Братя роми,карайте си без книжки.За нас от ГРОБ е важно да тормозим българите с ФАРЧЕ и КОЛАНЧЕ,а при вида на вашите каруци или вашите коли,нашите момчета от КАТ ,да обръщат глави на другата страна.Вие си карайте спокойно.Ние снимаме нормалните българи,от които взимаме глоби.Вас не ви намираме да ви връчим актове фишове и наказателни постановления.Карайте смело.Българите плащат и ги дерем!!!

2

zeus

преди 4 години

На един етнос не им трябват книжки, за да карат, а и никой не ги закача, че после кой ще гласува за Партията.