Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Близо три тона хранителни продукти, перилни и почистващи препарати бяха изпратени от Русе до приютите на отец Иван в Нови Хан и в Якимово, съобщава БТА.

Организатори на благородната инициатива са Радослав и Силвия Станчеви. Помощите са събирани в продължение на няколко седмици, като в акцията са се включили и ученици - основно от ОУ "Любен Каравелов" в Русе.

Дарението включва захар, брашно, олио, ориз, боб, леща, сол, картофи, макаронени изделия, месни консерви, шоколади и захарни изделия, кафе, чай.

Има и близо 240 кг перилните и почистващи препарати. Има също домакинска посуда, топли дрехи, както и микровълнова печка, компютър, телевизор и фурна за печене.

Семейството организира акцията за четвърта поредна година, като през миналата са били събрани и изпратени за приютите на отец Иван повече от три тона хранителни продукти, перилни и почистващи препарати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Даниела

преди 4 години

до Petko:С цялото ми уважение към честните и достойни свещеници,не виждам отец Иван като един от тях.Периодично по медиите се отправят призиви за подпомагане с пари,храни и т.н.,което прави благодетели отзоваващите се,а не отец Иван от Нови хан.Грозно е да използва расото за просия!

13

Мен

преди 4 години

МОля семейството да иде да обясни на братята *** как става дарението. Щото оправдания винаги могат да се намерят като не искаш да свършиш нищо.

12

Анонимен

преди 4 години

Тъй като моя роднина почина, имахме много дрехи, които са нови, но бяха много малък размер за всички вкъщи и се обадихме на този 'отец'. Като чу, че искаме да му дарим дрехи, каза, че дрехи не им трябвали, но ако имаме да им пратим пари, винаги имало нужда за ..... тук изброи някакви неща. Нито дрехи му пратих, нито пари и изобщо не искам да го чувам оттогава. Спрях да му вярвам. Но след разговора вярвам на коментара от 'Възмутен' по-долу, изглежда доста правдив....за съжаление

fallback