14

Даниела

преди 4 години

до Petko:С цялото ми уважение към честните и достойни свещеници,не виждам отец Иван като един от тях.Периодично по медиите се отправят призиви за подпомагане с пари,храни и т.н.,което прави благодетели отзоваващите се,а не отец Иван от Нови хан.Грозно е да използва расото за просия!

13

Мен

преди 4 години

МОля семейството да иде да обясни на братята *** как става дарението. Щото оправдания винаги могат да се намерят като не искаш да свършиш нищо.

12

Анонимен

преди 4 години

Тъй като моя роднина почина, имахме много дрехи, които са нови, но бяха много малък размер за всички вкъщи и се обадихме на този 'отец'. Като чу, че искаме да му дарим дрехи, каза, че дрехи не им трябвали, но ако имаме да им пратим пари, винаги имало нужда за ..... тук изброи някакви неща. Нито дрехи му пратих, нито пари и изобщо не искам да го чувам оттогава. Спрях да му вярвам. Но след разговора вярвам на коментара от 'Възмутен' по-долу, изглежда доста правдив....за съжаление

11

Чърчил

преди 4 години

Много съм добре от както разбрах че мога да разчитам само на БОГ и на себе си и на никой друг...!!!

10

Прос Селендур

преди 4 години

Помага се само на много болни, нетрудоспособни,стари и немощни хора и на невръстни деца всичко друго да ходи да работи и да се издържа...!

9

Petko

преди 4 години

До Възмутен, Интересно ми е ти какво си направил, освен за себе си..едва ли някога си помагал на хора в беда, иначе нямаше да пишеш хейтърски постове.Човека помага с каквото може на хор в беда и не виси на държавата или евро проекти.Ако прецениш даваш ако ли не не даваш. Всичко да м е доброволно, а и едва ли си ходил ти там за да казваш *** и виж..гледай си в паничката и омразата си я насочи към онези който наистина крадат нашите пари...аман от злобари

8

Не комунист

преди 4 години

В този приют живеят здрави и прави хора / някои по 10 и повече години/, които нямат и никога няма да имат навици да се трудят.Повечето са от един етнос, който от векове живее на гърба на другите и се размнОЖАВА ДОСТА УСПЕШНО!Приют би трябвало да е място за временно настаняване на хора в беда, а не постоянен дом на тарикати , които раждат за кеф без да мислят за децата си.Там има наркомани и сводници и секс работнички.Какво гледат децата ??

7

Възмутен

преди 4 години

За каква добра кауза става въпрос? Знаеш ли, че този тарикат си построи луксозна къща, има двама лични шофьори, яде и пие по ресторантите с к***и, а "сирачетата" му от приюта тарашат къщите в селото, пушат Марлборо и са разхвърляли навсякъде по улиците дрехите от помощите? *** и виж сам!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Има ли някакъв закон по който да съществува приюта и каква е спойката между хората там и защо е крайно необходимо да се издържат от помощи.Знае се ,че средата в която живее човек определя до голяма степен развитието на неговия характер и поведение Опасната атмосфера е в състояние да привлече особено младежите.

5

Тоя Иван.

преди 4 години

Като го видя в чичко Гугъл на снимките, все е заобиколен от римляни. Значи тези помощи отиват за римляните. Еми, после как да не станат демографско мнозинство...

4

Анонимен

преди 4 години

Над 2/3 от тези наркомани и крадци в т.нар. приют са пълнолетни! Т.е. могат спокойно да работят и да правят нещо , за да се изхранват. Вместо това те лежат по гръб и чакат баламите дарители да ги хранят... Е, дарявайте, ако ви е толкова акъла!

3

Анонимен

преди 4 години

Такива новини ни дават надежда, че не са се свършили добрите хора .....в този така безчовечен свят!

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на хората за даренията, браво и на отец Иван, който е посветил живота си за добра кауза.

1

боковист

преди 4 години

Е, що не ги прати на Украйна, Сърбия, сев.Македония и т.н. Разхищение, ще ми ранят български сираци, тц тц тц!?