Снимка: Булфото
fallback

Тежко и с опасност за живота продължава да бъде състоянието на 14-годишното момиче, което заедно с още трима беше пометено от автомобил на автобусна спирка във Варна, съобщават от БНТ.

С тежки наранявания са още едно 14-годишно момиче и мъж на 28 години. При инцидента пострада и 51-годишна жена. Всички са настанени в болница. Полицията продължава разследването за изясняване на причините за инцидента. Пред разследващите 21-годишният шофьор е обяснил, че е заспал на волана след нощна смяна.

Той е правоспособен, направените проби не са доказали употреба на алкохол и наркотици. Задържан е за 24 часа. Предстои анализ на записите от видеокамерите в района, както и на видеорегистратора, който е бил в автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

тъжната истина

преди 4 години

Карал е нагло, немарливо и опасно с незсъобразена скорост. Такива ги има много. Всеки ден виждам пешеходци, на които им се разминава на косъм най-лошото и то на пешеходни пътеки. Някаква нагла прослойка от видели се с пари селяни, мутри и простакеси са най-рисковите шофери. А градоустройството се прави така, че предизвиква повече катастрофи.Предупеждавал съм за това преди години още. Не исках да съм прав. Но жертвите вече са факт. В пъти повече са на глава от населението от преди.

21

дано

преди 4 години

До menНо ако няма възмездие за поредният джигит, това означава, че ще има и пореедни невинни жертви. Колкото и да се пазиш, не зависи само от теб. Може да си караш най-вниматлено и някой *** да се натресе отгоре ти. Тези пък са били на спирка и са чакали автобус.Колко станаха убитите на пешехйодни пъртеки само във Варна??? Възмездие!

20

закон и ред

преди 4 години

Докато убийствата и осакатяванията на пътя оставят (почти) безнаказани, няма да намалеят жертвите.Страната ни губи повече хора и повече пари от катастрофите, отколкото губят страните въвлечени във воянни конфликти. Традиция стана у нас убийците на пътя да бъдат "оправяни".л Приема се за нормално прегазилите 6 души да пполучават условн присъди. А осъдилите ги получават съответните суми, предполагам.

fallback