22

тъжната истина

преди 4 години

Карал е нагло, немарливо и опасно с незсъобразена скорост. Такива ги има много. Всеки ден виждам пешеходци, на които им се разминава на косъм най-лошото и то на пешеходни пътеки. Някаква нагла прослойка от видели се с пари селяни, мутри и простакеси са най-рисковите шофери. А градоустройството се прави така, че предизвиква повече катастрофи.Предупеждавал съм за това преди години още. Не исках да съм прав. Но жертвите вече са факт. В пъти повече са на глава от населението от преди.

21

дано

преди 4 години

До menНо ако няма възмездие за поредният джигит, това означава, че ще има и пореедни невинни жертви. Колкото и да се пазиш, не зависи само от теб. Може да си караш най-вниматлено и някой *** да се натресе отгоре ти. Тези пък са били на спирка и са чакали автобус.Колко станаха убитите на пешехйодни пъртеки само във Варна??? Възмездие!

20

закон и ред

преди 4 години

Докато убийствата и осакатяванията на пътя оставят (почти) безнаказани, няма да намалеят жертвите.Страната ни губи повече хора и повече пари от катастрофите, отколкото губят страните въвлечени във воянни конфликти. Традиция стана у нас убийците на пътя да бъдат "оправяни".л Приема се за нормално прегазилите 6 души да пполучават условн присъди. А осъдилите ги получават съответните суми, предполагам.

19

men

преди 4 години

дано да се оправи детето и да преодолэ травмите и шока. с децата си винаги вървя възможно най далеч от шосето а като чакам на спирка винаги съм зад стълб или зад спирката. живея в бяла държава. в българия като си дойда избягвам да вървя близо до натоварени пътища.

18

Анонимен

преди 4 години

това е първият случай на заспал по време на градско каране през деня и то по натоварен булевард, където има светофари през 700 м. Да не говорим, че като гледах предницата на колата, това е удар с не по-малко от 80 км/ч Със същия успех може и да си е загледал в телефона една секунда повече, но заспал след тежка нощна смяна, направо буди съжаление...

17

АнонимеН

преди 4 години

ПРЕДИШНИЯ ПЪТ КАТО ПРЕИЗБРАХА ГЕРБ ИМ УМРЯ ПОПА !!! СЕГА ИМ УМИРАТ ДЕЦАТА!!!МАЛКО ИМ Е НА ВАРНЕНЦИ!!!

16

АнонимеН

преди 4 години

ДА ВИЖДАТЕ СТОПЕРИ КОЛЧЕТА ПРЕД СПИРКАТА!!!1НЕКА ИМ Е НА ВАРНЕНЦИ , ЧЕ СИ ГО ПРЕИЗБРАХА ПАК ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ!!!

15

Унуфри

преди 4 години

Преди 10 години първата ми работа беше в една охранителна фирма, където ми се е случвало да карам почти по месец дневна нощна смяна с по 1 почивка или само нощни БЕЗ почивка. Нямаше как да се придвижа без автомобил и съм се унасял зад воана, но за щастие напуснах. НЕ ЗАЩИТАВАМ ШОФЬОРА , не знам какво работи , но със сигурност обвинявам работодателите, с лошите условия за нощни дежурства.

14

Анонимен

преди 4 години

За съжаление Портних може да бъде сменен само от Мафията във Варна, всички я знаят как се казва. И то не с избори. Достатъчно е да решат, че вече не им върши работа и ще посочат друг, когото пак ще "изберем". Така е във Варна, а и по много други места. Дълбоко се съмнявам, че дори и не посочен от горепосочените, ще може да промени нещата.

13

Крум от Крумовград

преди 4 години

В такива случаи бабите им изръсват някой бисер от рода на "Ъм то момчету нигуй направило нарочну", пък закоравелите автоталибани мъдреят "Нормалните деца ги возят с кола до училището, кои деца се лашкат с автобуса- на ор ъфляците".

12

Джонката

преди 4 години

Корумпираните полицаи в КАТ Варна допринасят ли за инцидентите ?

11

шматка

преди 4 години

До АзХахаКазваш като стоим по спирките да залягаме и наблюдаваме пътя и небето за врагове ли.Втората СВ отдавна мина че да се оглеждаме за снайперисти като излизаме навън

10

Аз

преди 4 години

Толкова му се е спряло, че е натискал газта като на рали... След като не е преценил състоянието си, карал е бързо и е пратил в болница нищо неподозиращи хора, е виновен и няма смекчава щи обстоятелства. Друг е въпросът защо пострадалите, чакайки на спирката, не са седели обстановката около себе си, а са блеели в телефоните си

9

гларуса

преди 4 години

Живял съм във Варна в началото на 2000 като ученик. Не бях стъпвал 15 години след това. Не можах да повярвам, в каква *** се е превърнал.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е най-черния "джак-пот". Изведнъж ти съсипват живота. На теб и на семейството ти.

7

шматка

преди 4 години

До Пламен ГеоргиевКак напразно.Ти нали се запали срещу Кирил Йорданов.Тогава той се махна

6

Пламен Георгиев

преди 4 години

Май напразно се самозапалих пред Общината преди години ...

5

Анонимен

преди 4 години

С кмет украинец - толкова.

4

Анонимен

преди 4 години

Варна е прокълнат град, пълен с мафиоти.Портних пък е украинец, купил си БГ-гражданство.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

дано оцелее ГОСПОЖИЦАТА