Снимка: YouTube
fallback

Снощи около 20 часа е подаден сигнал за пожар в пернишкия квартал "Железни заводи". Гъстият пушек и острата задушлива миризма се пренесли в няколко квартала в града и притеснили местните жители.

Когато полицията пристигнала за проверка на бившия завод "Мир", властите заварили група роми да горят купчина електронни платки, съобщават от БНТ.

Главният извършител на деянието била 60-годишна жена. Тя обяснила, че се опитвала да извлече мед от платките. По информация на МВР тя ще бъде глобена.

Автоматична станция в града показа, че няма завишаване в показателите за замърсяването на въздуха. Предстои проверка на Регионалната инспекция по околна среда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Милен

преди 4 години

Браво, миризмата се усетила в няколко квартала и накрая нямало замърсяване на въздуха. Каква е тая порнография пак е...?!

39

Дид

преди 4 години

Да не е тежка финансова санкция на стойност 24лв ! Твърде вероятно така да стане.

38

Анонимен

преди 4 години

е тва е правиш палеж обгазяваш цел град и накрая глоба ...тва си е тероризъм както и хвтрлянето на камъни по влак който се движи с 60 кмч но явно глобата е много сериозно наказание само нз какво ще и вземат при положение че те нямат официален доход и адресна регистрация

fallback