fallback

Циркова мечка нападна и нарани дресьора си по време на представление в Северна Русия, предаде Асошиейтед прес.

Видеозапис на нападението в Олонец - град, намиращ се на 180 км североизточно от Санкт Петербург, показва как мечката бута ръчна количка, ходейки на два крака, след което напада дресьора, ухапва го и го бута на земята. Друг дресьор се появява бързо и рита мечката неколкократно.

Онлайн сайтът газета.ру цитира свидетел, според когото мечката се е насочила и към публиката, преди да бъде усмирена с електрошок.

Между цирковия манеж и публиката не е имало прегради. Агенция Интерфакс предаде, че следственият комитет е образувал наказателно производство по обвинение в нарушаване на мерките за безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

До 24Мечката е конфискувана от браконери !Като играе в цирка си плаща прехраната !Ако е била малка и е гледана от хора, трудно може да се върне в нормалната им среда !Второто което искам да отметна, че в някои региони на Русия те се водят вреден дивеч който създава големи главоболия на месното население !Искам един природозащитни да го пусна в Сибир без пушка !!

24

до 24

преди 4 години

Ех парче ментално ощетено, ако нямаше циркове и зоопаркове, днес щяхме да гледаме мечки, лъвове и тигри само на картинка. Няма как да го проумееш. Природата не те е дарила със схватливост.

23

до 19

преди 4 години

Грешите драги. Всичко зависи от релефа. При бягство от мечка е много важно да се търси наклон надолу. При средно подготвен човек, мечката няма шанс. Анатомията я е създала с твърде къси предни лапи и практически тя ще се търкаля. И да, при нагорен наклон, човек няма шанс да я надбяга.

fallback