Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Изоставеното преди дни бебе в Петрич остава непризнато. То няма име, родители и акт за раждане, въпреки самопризнанията на предполагаемата му майка. Детето вече живее в приемно семейство, съобщава Bulgaria ON AIR.

Предпологаемата майка на изоставеното бебе го е гледала поне 7 дни след като родила, на мнение са близки до разследването. Момиченцето било оставено пред лекарския кабинет в Петрич в отлично здраве.

Доброто състояние на бебето може да е знак, че майката се е отказала от него, заради срам от съселяните ѝ.

Анна Азова вече е минала през един развод и гледа 14-годишния си син сама. Работи като шивачка в местен цех.

Според източници, близки до разследването, Анна Азова родила детето си в домашни условия в собствената си баня. Споделила това само на майка си и съна си. Но тъй като детото било от мъж, който не желае да бъде в отношения с нея, решила да го остави.

С мъжа се виждала в Петрич. Той е криминално проявен, занимавал се с оръжия, твърдят запознати. И не искал дете. Засега пред държавата бебето е с неизвестни родители.

Към момента Анна Азова е разпитана и освободена. Прокуратурата тепърва ще решава дали и какво обвинение ще ѝ повдигне. Очаква се утре полицята да информира обществеността за всички детайли около разследването.

Възможно е да бъдат повдигнати обвинения на Азова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Съдба

преди 4 години

Виждайки я се сетих за коя става въпрос!Никога не съм я виждала на живо чувала съм за нея и снимки в нета!Приятелят и имаше паралелна връзка 5 години с моя приятелка докато ходеха и с Ана.Ана знаеше те се подиграха на момичето зад гърба и се виждаха скрито когато ходеше при нея на 230 км от града!Съсипаха живота на приятелката ми трудно преодоля всичко най вече шока от новините!Ана и този мъж са престъпници и използвачи до последно се изгавриха с нея а милата ми е толкова добър човек!

17

Анонимен

преди 4 години

Ето до къде водят такива връзки: когато мъж и жена живеят на семейни начала и са без граждански брак.Гражданския брак ЗАЩИТАВА семейството, хетеросексуалната брачна двойка, както и децата, родени от тази двойка! Когато двойката живее на семейни начала и жената збаременее, мъжът винаги може да напусне, а след раждането на общото им дете, той може да НЕ го припознае.В този тъжен случай - има НЕПРИЗНАТО и НЕПРИПОЗНАТО от биологичния й баща дете! Детето( според новината) НЯМА и майка!

16

Анонимен

преди 4 години

В този случай имат вина и родителите на Анна, защото не искали да я подкрепят. А те са дядо и баба на това дете. Новороденото момиченце е тяхно внуче, дете на дъщеря им и тези дядо и баба имат НАГЛОСТТА ДА НЕ ИМ ПУКА за тяхното внуче!Бащата на това малко бебе е БЕЗОТГОВОРЕН *** и СТРАХЛИВЕЦ, който не иска да помогне на Анна. Самата майка на това малко бебе също е виновна - не е искала да сключи нов граждански брак с приятеля си, и детето се ражда извънбрачно и непризнато от баща си.

fallback