18

Съдба

преди 4 години

Виждайки я се сетих за коя става въпрос!Никога не съм я виждала на живо чувала съм за нея и снимки в нета!Приятелят и имаше паралелна връзка 5 години с моя приятелка докато ходеха и с Ана.Ана знаеше те се подиграха на момичето зад гърба и се виждаха скрито когато ходеше при нея на 230 км от града!Съсипаха живота на приятелката ми трудно преодоля всичко най вече шока от новините!Ана и този мъж са престъпници и използвачи до последно се изгавриха с нея а милата ми е толкова добър човек!

17

Анонимен

преди 4 години

Ето до къде водят такива връзки: когато мъж и жена живеят на семейни начала и са без граждански брак.Гражданския брак ЗАЩИТАВА семейството, хетеросексуалната брачна двойка, както и децата, родени от тази двойка! Когато двойката живее на семейни начала и жената збаременее, мъжът винаги може да напусне, а след раждането на общото им дете, той може да НЕ го припознае.В този тъжен случай - има НЕПРИЗНАТО и НЕПРИПОЗНАТО от биологичния й баща дете! Детето( според новината) НЯМА и майка!

16

Анонимен

преди 4 години

В този случай имат вина и родителите на Анна, защото не искали да я подкрепят. А те са дядо и баба на това дете. Новороденото момиченце е тяхно внуче, дете на дъщеря им и тези дядо и баба имат НАГЛОСТТА ДА НЕ ИМ ПУКА за тяхното внуче!Бащата на това малко бебе е БЕЗОТГОВОРЕН *** и СТРАХЛИВЕЦ, който не иска да помогне на Анна. Самата майка на това малко бебе също е виновна - не е искала да сключи нов граждански брак с приятеля си, и детето се ражда извънбрачно и непризнато от баща си.

15

Анонимен

преди 4 години

Като гледам повечето коментари тук, стигам до извода, че българите нямат нищо против да изоставят децата си. Повечето биха се оправдали с мизерията, ниските заплати, политиците. И да е така, не е човешко едни родители - баща и майка , да изоставят своето дете / своите деца! Нашите родители, нашите предци не са живеели добре, луксозно и с големи заплати и много имоти. И въпреки трудностите , те НЕ са изоставяли (имало е малки изключения) децата си.В този случай имат вина и родителите на Анна.

14

Анонимен

преди 4 години

До МияАко ти оправдаваш това деяние на тази жена , която е родила и изоставила детето си, то майката( т.е ,жената, която е станала и баба) на тази жена и "майка", така ли е постъпила спрямо дъщеря си? Че след като роди дъщеря си , да я изостави някъде си?

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8" Тя не го е убила" Ако жената иска да абортира ( да убие в майчината си утроба живо , но неродено дете),да убие детето си след раждане ( уви, защото има и такива случаи) или пък да изостави детето си - това не поведение на жена и майка, а на безсрамница!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Искаш да кажеш, че трябва да я похвалим, че е изоставила детето си? Каквито и причини да има - това не е поведение на майка. Няма оправдание, че е изоставила детето си ! Това НЕ е героизъм! Майката би трябвало да се засрами и да понесе укорите , защото не е невинна.И откога таква като теб се възмущавате от възмущението към дадено грозно дело и злодеяние? До ?И като жената има близки и роднини, защо не се обърнала към тях за помощ и подкрепа? Къде е БАЩАТА на това дете?

11

Странна съдба

преди 4 години

Заради ВАРНА...

10

бай ганю

преди 4 години

срам от съселяните си ли?големия недостатък на подобни малки населени места е че на жителите в тях прекалено много им пука и ги вълнува какво ще кажат за тяхживотът им е ръководен от предразсъдъци,стеротипи стигми и те не успяват да изживеят живота си като самите себе си а се придържат към един остарял модел на поведение и консерватизъм влачещ се от миналотодо голяма степен роля изиграва и просто.ватостта и слабата образованостсигурносе е уплашила финансово но не и е лесно че го е изоставила

9

?

преди 4 години

Ако беше от маалТа нямаше да и разкажете цялата биография.Тази жена има роднини,съседи ,колеги,вие я разкатахте.Не го е убила,оставила го е в поликлиника.Мислите ли,че е лесно?По-големи ... сте,съсипахте й живота.Кое ви дава право да изнасяте личният й живот на показ?

8

Анонимен

преди 4 години

Не съдете жената , знаете ли колко смелост се изисква да се откажеш от собственоно си дете .Тя не го е убила .Никой не знае как се чувства тя.Това не е леко решение и няма за намери покой.

7

До 3

преди 4 години

Това води еманципацията на жените.

6

Анонимен

преди 4 години

Може и да е права жената,бащата е криминално проявен ,не иска дете ,ако детето остане при нея може да започне да го посещава,да създава проблеми,общо казано е трудна ситуация.Дори е по добре бащата да не го признае,има толкова хора които искат да осиновят дете и ще го гледат с желание.

5

Наблюдател

преди 4 години

Дядото казва, че го искат с бабата. Може и да им дадат бебето. Братче има, вуйчо, майка, баба, дядо, къща, бих казал прилични условия за гледане. Само любов и желание от майката да има за гледане на второ дете!

4

Мия

преди 4 години

Тя не го е хвърлила в кофите. Гледала го е, оставила го е пред лекарски кабинет. И защо трябва да има обвинение? Не го иска. Направила е най- доброто, на което тя е способна. Винаги ще има такива жени. За какво насила да го гледа, ще се намерят родители за това дете.

3

Анонимен

преди 4 години

Какъв акъл и сърце има тая че да остави едно невинно създание. Като че ли не го е носила 9 месеца и не го е родила. Ако беше накоя Ромка мога да я разбера при 5 деца шестото щеше да и е в повече. Но тази нее Ромка има само едно дете което е голямо момче и щеше да и помога да отгледат сестричката си. Ей този свят и народ плаче за унищожение.

2

Анонимен

преди 4 години

Еми така е - вдигаш си краката пред който ти падне и после - бебето в кофите.. Похвално!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

жестоко е това нещо