fallback

Общ преглед
Един човек загина при тежка катастрофа между таксиметрова кола и мотопед във Варна, съобщиха от полицията в морския град.

Инцидентът е станал тази сутрин, малко след 10:00 ч., на кръстовището на ул. „Васил Друмев“ и бул. „Княз Борис I“, съобщи "Фокус".

Катастрофата е била между лек автомобил „Фиат“ и мотопед с италиански регистрационен номер. Водачът на мотопеда е загинал.

Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

"Причините за инцидента се изясняват." - е какво има да се доизяснява? Само виждаш в кой град е станало и всичко е ясно...

17

До 15 от LosHo

преди 4 години

Това въобще не е 50 куб. мотопед ! А мотор под 50кмч не съм виждал да се движи. Вчера давам ляв мигач да се престроя в лява лента преди светофар, виждам един мотор далеч и предприемам маневрата, а се оказа един пистов мотор, който сигурно караше с над 100кмч. Бяха едни ревове на двигателя, едни примигвания . Профуча между мен и бордюра на косъм от страничното ми огледало, мина дозина коли на зиг заг и гордо застана на първа линия. Ако се беше размазал, как щях да докажа с колко е карал !

16

Гатю

преди 4 години

Тия с моторите само бръмчат и пречат. Караш си и те та разминават се едно си спрял. И аз съм изпадал в такива ситуации с моя жип. Оправдавам бакшиша, той си вади хляба с таксито, а другия кеф да дига шум

fallback