fallback

Три години, след като 3 лъва бяха изведени от зоопарка в Разград, друго животно от седмици не може да се движи заради рана на лапата си.

Oще по темата
Лъвът Любо от седмици има травма на лапата си, защото настилката в клетката му не била подходяща.

За да може средата да наподобява повече хабитата на лъвове, подът на клетката трябва да бъде покрит със специално меко покритие или почва.

В клетката на лъвововете в разградския зоопарк обаче подът е циментов.

Проблем ли е това за животните и в какви условия се отглеждат те? Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 4 години

До БългаринаПонеже софиянци правим ремонта на Графа и избираме бюджета...Иначе, животните, родени в зоопарк, надали биха оцелели в дивото. Но трябва да се грижат за тях, а не да ги оставят болни, ранени, да се позволява кръвосмешение и т.н.

6

pepi

преди 4 години

кои *** или *** позволява този приют на ужасите -наречен зоопарк в Разград да съществува и да не бъде закрит досега, а животните да се преместят в подходящи условия и среда за живот???

5

Българина

преди 4 години

Знаят линсофиянци че 24 млн за Грага са достатъчни за преасфалтирането на два областни града??? Докато няма финансова децентрализация софия ще живее на гърба на другите

fallback