7

Анонимен

преди 4 години

До БългаринаПонеже софиянци правим ремонта на Графа и избираме бюджета...Иначе, животните, родени в зоопарк, надали биха оцелели в дивото. Но трябва да се грижат за тях, а не да ги оставят болни, ранени, да се позволява кръвосмешение и т.н.

6

pepi

преди 4 години

кои *** или *** позволява този приют на ужасите -наречен зоопарк в Разград да съществува и да не бъде закрит досега, а животните да се преместят в подходящи условия и среда за живот???

5

Българина

преди 4 години

Знаят линсофиянци че 24 млн за Грага са достатъчни за преасфалтирането на два областни града??? Докато няма финансова децентрализация софия ще живее на гърба на другите

4

Mnmn

преди 4 години

Решението: 3 големи и перфектно поддържани зоопарка в София, Пловдив и Варна. Да бъдат атракция и да са направени като хората. Какъв е този зор всяка махала да има зоопарк. Ганьооооо!

3

Анонимен

преди 4 години

А лъва Мехмед?с него ко става?

2

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисъла да се тормози животно в толкова малко пространство. Въобще което и да е. Който иска да ходи из Африка и да гледа на живо. Има екскурзии. Какъв е толкова тоя зор по света да се държат лъвове, слонове , тигри и всякакви други животни в теснотии. Ако е някой застарял лъв, ок, той би имал полза ако го хранят наготово.

1

Ели

преди 4 години

Затова от както осъзнах какъв *** затвор са зоопарковете не стъпвам, за да не подкрепям това безумие!Ако спрат всички да посещават тези ужасни места, те ще спрат да съществуват!