Снимка: Helpbook

Общ преглед
В днешния обзор от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info първо ще ви запознаем с премеждията на семейство, направило резервация за All inclusive в хотел Сарай в село Драгиново - ужасните условия и отношение, а наред с това по 6 пъти на ден пее ходжата. Ето какво пише нашият потребител.

"Тук отседнахме със семейството ми за два дни, два ужасни дни. Още с пристигането имахме проблем с резервацията, въпреки че си бях платила всичко. Дадоха ми ключ за стаята, която се оказа малка като кибритена кутийка и няма как да разпъна бебешка кошара за 7-месечната ми дъщеря. След кратка разправия ни дадоха друго стая...С влизането се усети студа и че отопление няма, отново разправия, защото съм с малко бебе...

Дадоха ни малка духалка! Бях платила за ол инклузив, но се оказа, че такова нещо не съществува - дават по една манджа сутрин, обед и вечер, без право на избор, имаш право на една напитка, всичко останало се заплаща, заплащат се и продуктите на кока кола. Мъжът ми остана гладен буквално! Тук отварям една скоба - ще сезирам и БАБХ, сервираше се прясно мляко, представяно за домашно, с ужасен вкус и мирис.

Ужасна мръсотия и мизерия, ще приложа снимки, навсякъде пише че има спа, но се оказа че там нищо не работи - всичко е спряно и има налепени бележки! Няма паркинг, не е упоменато за джамията в близост, от която 6 пъти на ден пее ходжа. Абсолютно разочарование“, възмущава се авторът на сигнала.

В друг сигнал, постъпил при нас, с безкрайно учудване разгледахме изпратените снимки от току-що ремонтирания столичен парк "Света Троица“. Монтирането на пейките е извършено доста иновативно - краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Нашият потребител пита кой ги е проектирал, кой е одобрил проекта, кой го е изпълнил, кой е приел изпълнението в долупосочения вид и колко е платено за монтажа на пейките по този начин.

Притеснителен сигнал постъпи и относно опасен тунел, който свързва ул. "Николай Хрелков" с квартал Горна Баня. Според нашия потребител на въпросния участък шансът за ПТП е твърде висок, тъй като тунелът е с дъговидна форма и на самия завой е абсолютно невъзможно лек автомобил да се размине с автобус.

В столичния квартал "Младост“ след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от централен булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

От същия район се оплакаха от системен тормоз от буболечки: "От близо 2 години в квартал "Младост" 1 има нашествие от вонещици/миризливки - става дума за бръмбара Palomena prasina. За половин час на терасата преброих 36 броя, влизат в апартаментите, кацат навсякъде. Хората, които ползват простор, не ми се мисли в какво състояние прибират прането си. Всички са пропищели! Моля, вземете някакви мерки с пръскане или по друг начин ни помогнете да се оттървем от тях!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase