62

Анонимен

преди 4 години

До СТАМАТСтамате, га доставяш услуга, я доставяш или като хората или не я доставяш изобщо. Ако ще режеш, поне направи така, че да е ясно, че си орязал нещата. Добре, че българите са загуени, че да вървят и такива измамници ...

61

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли в колко държави има восокоговорители по джамийката, дето не са официално мусюлмански - 0.

60

Еми

преди 4 години

Отвратителен хотел Посетих го преди 5годиниНяма да повторя

59

beetle

преди 4 години

И кво им пречат бръмбарите? Ако не ги мачкаш, не миришат. Това им е единствената защита на душиците. Даже са много симпатични.

58

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова какво мисли по въпроса?

57

СТАМАТ

преди 4 години

28 лева за закуска, вечеря и нощувка на човек - е кво очаквате- да ви сервират в сребърна посуда и да маате деликатеси и шампанско? Аре седете си дома и те така!

56

Анонимен

преди 4 години

До ЕмоЦърковната камбана е приятна за слушане, докато виенето на ходжата - гну.сно , кучешко и отвратително. Джамиите са грозни. Исляма е кучешка религия. Мюсюлманите да си ходят в Арабия.

55

Стефка

преди 4 години

Преди години го посетих този хотел и не бих се върнала пак.Нищо не се е променило храната малко ,а ходжата ми изкара акъла в 5ч сутринта.Мизерно и мръсно.Трябваше да е затворен отдавна . А не да продължават да се предлагат ваучери .

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46В България има над 75 % българи, които се определят ( друг е въпроса дали живеят , спазват на дело, думи и дела Православната Християнска Вяра) като православни християни. В България има и български католици, с които имаме мирни отношения. Не съм съгласна, че да си вярващ православен християнин е простотия. Но и аз мразя исляма, и НЕ искам мюсюлмани, араби, *** и турци в моята Родина България! Обикновените българи НЕ искат мюсюлмани и чер/ни.лки и ге.йове в България.

53

?

преди 4 години

До ЕмоАбе, ръб, ти не четеш ли или не можеш да четеш? Става въпрос за хотел в село Драгиново, в БЪЛГАРИЯ, разбра ли?

52

Бай Иван

преди 4 години

Оценка в гугъл 3.1 задоволителен хотел ,половината мнения са отрицетелни и е изброено защо ,но *** като ползва телефоните само за селфита не е прочел тези неща и сега *** на умрело .

51

Емо

преди 4 години

Бил съм на ол инклузив в Турция и знам как е. Първо, явно сте отишли на най-тънката възможна опция за да не се охарчите, после мрънкате. При мен всичко беше на ниво. Спа, ол инклузив, коктейли и т.н без пари. А това, че ходжата ви възмущава е все едно да дойде някой в България и да ви се оплаче, че камбанният звън го дразни. Как ще реагирате? И езана е пет пъти на ден. Даже не сте ги преброили.

50

Анонимен

преди 4 години

Къде си тръгнала с 7 месечно бебе по чужди къщи?! Да хване някоя зараза в тази мизерия?!

49

Корнелия

преди 4 години

Бойко е виновен. ОСТАВКААААААА

48

мдаа

преди 4 години

Много от семейните "хотелиери " в селата където пее ходжа от незнание не правят разлика между фулборд и олинклузив и така заблуждават и клиентите. Едното е три пъти хранене по меню , а другото да ядеш по избор на "шведска маса" колкото искаш.

47

ееее

преди 4 години

До АнонименАма от къщята нема снимки у фейсбуко...

46

Анонимен

преди 4 години

Не си стоите по къщята...

45

тц, тц,

преди 4 години

В Драгиново 4 хил. човека, ама СПА хотел им построили. На едни пък в друго село, стадион с олимпийски размери, на който пасат кравите. Други пък в друго село, 200-300 човека се сдобили с детска градина на 2 етажа, само дето в селото всички са над 70 :) Ех, Българийо, как деяниш още!?

44

А, да!

преди 4 години

Успяхме да изкараме само една нощ! Тази жена е герой за две!

43

За САРАЯ - абсолютно

преди 4 години

Вярно е всичко в сигнала за т.н. хотел Сарай. И аз съм от прецаканите, ама отпреди 5-6 години. Тогавае не им стигаше наглостта да говорят за "ол инклузив", полупансионът беше с някакви неидентифицирани полуфабрикати, които сме се опитвали да не ядем. Но при положение, че няма откъде да вземеш друго за ядене...Джамията е буквално на 20-30 метра и *** по нощите и рано, по тъмно, сутрин, като квичът си е на запис. Тоест "правоверния ходжа" си кърти сладко, а ти се тресеш в стаята отсреща.Отврат!