Снимка: Булфото, архив
fallback

24-годишен моторист е загинал при катастрофа в района на село Черна скала, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Кърджали.

Инцидентът е станал снощи около 20.30 часа в района на село Черна скала. По първоначални данни водачът на мотоциклет "Хонда" загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се е блъснал в автобус "Мерцедес".

Вследствие на удара младият мъж е починал на място.

Тестът за алкохол с техническо средство на 57-годишния шофьор на автобуса е с отрицателен резултат. Взета е кръвна проба за анализ.

По случая е образувано досъдебно производство, по което работа продължават сектор "Охранителна полиция" и разследващ полица в управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

"Алооооо сеяндурските управници защо още не приемате закон за забрана на пистови мотори да се движат по пътищата."Пистовите не се движат по пътя бе. Пистовите са махната задна седалка, махнати фарове, махнати огледала и още десетки промени. Това, което ти виждаш, е "реплика". CBR - R, replica. YZF-R - R, replica. 1000RR - RR, race replica. Те ако ти пуснат истински пистов мотор на пътя, ти ще си първия дето ще ореве отралъка от шума, а ако си мислиш че репликата е бърза... хахахах :))) Шладур!

10

установено

преди 4 години

абе много некачествени моторите в България!

9

Анонимен

преди 4 години

В района на село Черна скала ....Ако е в селото, разрешената скорост е най-много 50 км/час, ако няма друго ограничение, примерно до 40 км/час. Ако е извън селото, на моториста разрешената скорост е до 80 км/час, ако няма друго ограничение примерно до 50 или д0 60 км/час. Моториста с колко е бил? Едва ли с по малко от 150 км/час. КАТ защо не са го спряли и санкционирали?

fallback