11

Анонимен

преди 4 години

"Алооооо сеяндурските управници защо още не приемате закон за забрана на пистови мотори да се движат по пътищата."Пистовите не се движат по пътя бе. Пистовите са махната задна седалка, махнати фарове, махнати огледала и още десетки промени. Това, което ти виждаш, е "реплика". CBR - R, replica. YZF-R - R, replica. 1000RR - RR, race replica. Те ако ти пуснат истински пистов мотор на пътя, ти ще си първия дето ще ореве отралъка от шума, а ако си мислиш че репликата е бърза... хахахах :))) Шладур!

10

установено

преди 4 години

абе много некачествени моторите в България!

9

Анонимен

преди 4 години

В района на село Черна скала ....Ако е в селото, разрешената скорост е най-много 50 км/час, ако няма друго ограничение, примерно до 40 км/час. Ако е извън селото, на моториста разрешената скорост е до 80 км/час, ако няма друго ограничение примерно до 50 или д0 60 км/час. Моториста с колко е бил? Едва ли с по малко от 150 км/час. КАТ защо не са го спряли и санкционирали?

8

Анонимен

преди 4 години

С колко е карал моториста - с 250 км/час или със 300 км/час? Вчера двама такива в населено място профучаха покрай мен сякаш съм спрял, а аз се движех с максимално разрешената скорост.

7

GSX-R

преди 4 години

До номер 2. След като има фар, мигачи, стоп, огледала и стойка за номера, мотора не е пистов. По тоя логика всички автомобили над 2,0 над 150 коня са пистови :D разни АМГ, М Повер, и РС на Ауди също са пистови...

6

ЗАТОВА

преди 4 години

Курсове само за МОТОРЧЕТА ДО 200 см3. и скоростта на републикански път до 80 км/ч на магистралата 100-110 км/ч.Който се изживява като пилот да кара с 200-300 км/ч само на пистата. На пътя да е ЗАБРАНЕНО!

5

Въпрос:

преди 4 години

Как губиш контрол над машината, когато нямаш контрол върху себе си? Нека експертите от ДАИ да кажат - на това ли обучават курсистите? 150, 200-250км/час и контрол?!?!

4

Гашо

преди 4 години

Пазете ги ве ей

3

Анонимен

преди 4 години

Един шумотерорист по-малко.

2

Анонимен

преди 4 години

Докога да повтарям че пистовите мотори са за Писти не за обикновени пътища. Кога ще се забранят да се движат по пътищата и да убиват млади хора. Алооооо сеяндурските управници защо още не приемате закон за забрана на пистови мотори да се движат по пътищата. Искате още млад народа ли да умира.

1

Гост

преди 4 години

Кой пореден е за годината ?