Снимка: bTV
fallback

Млад мъж загуби нелепо живота си при тежка катастрофа на АМ "Струма" в района на Мало Бучино.

Близки на семейството разказаха, че по-рано на същото място катастрофира майка му, заради аквапланинг, който се образува на магистралата от падналия дъжд, съобщава bTV. Синът отишъл да помогне с транспортирането на колата. Докато бил в колата си обаче, е пометен от друг автомобил, който също попада в аквапланинг.

Веднага са повикани медицински екипи, а към мястото на трагедията поели три линейки. Пристигналите медици от спешната помощ не успяват да спасят живота му.

Починалият мъж е на 29 г., оставя вдовица и сираче.

По същото време и на същото място при друга катастрофа мъж и жена са тежко пострадали. Мъжът е на 39 г. с множество травми. Жената е на 36 г. и е със съмнение за счупен таз. И двамата са откарани във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Сашо

преди 4 години

В тая проклета държава няма едно нещо което да е на ред. Нито пътища,здравеопазване,образувание,заплати.

23

Ядосан

преди 4 години

Кои е виновен за дефекният път дано тези дето са подписали за приемането на нашите дефекни пътища да гледат децата си как те катостроффират проклети бадете..

22

Анонимен

преди 4 години

Магистралата не е място за движение с ниска скорост и затова си има специални изисквания при строежа на магистрали, които явно ГЕРБ не са спазили, а бързаха да резнат лентичката и да се хвалят.

fallback