24

Сашо

преди 4 години

В тая проклета държава няма едно нещо което да е на ред. Нито пътища,здравеопазване,образувание,заплати.

23

Ядосан

преди 4 години

Кои е виновен за дефекният път дано тези дето са подписали за приемането на нашите дефекни пътища да гледат децата си как те катостроффират проклети бадете..

22

Анонимен

преди 4 години

Магистралата не е място за движение с ниска скорост и затова си има специални изисквания при строежа на магистрали, които явно ГЕРБ не са спазили, а бързаха да резнат лентичката и да се хвалят.

21

Анонимен

преди 4 години

Аквапланинг не може да се появи при ниска скорост!

20

Xxx

преди 4 години

Преди години,в Тулуза-Франция,на една от магистралите ,се появи локва.Естествено, такова чудо не бяха виждали,веднага мястото се обезопаси със знаци и полицейска кола с включени светлинни сигнали ,която застана пред самата локва!

19

Анонимен

преди 4 години

Кой резна лентичката на магистрала Люлин и се биеше в гърдите като Кинг Конг? Некачествени пътища - запазена марка на ГЕРБ и Бойко Борисов. Лошото е, че заради ГЕРБ умират хора.

18

C20XE

преди 4 години

Научете каква е скоростта на изплуване на гумите с които карате и при валящ дъжд (също и след обилен дъжд) гледайте да карате с горната скорост минус едни 5 км/ч за всеки случай. Почти всички пътища (включително магистралите) са така изградени, че шансът да попаднете в голяма локва е много голям. И после - в новините... Лек път и късмет на всички.

17

АПИ

преди 4 години

Ето това са нашите магистрали.

16

Иван

преди 4 години

Цяла зима се въртят там колите . От некачественият път.

15

Анонимен

преди 4 години

Дали и 2% от коментиращите са завършили 8клас, че да имат книжки, та коментирате с такова настървение по темата. По-скоро болшинството сте с купени - бъдещи донори....

14

Анонимен

преди 4 години

Всички сте дървари зад вилата. Статистиката го показва. Няма какво да се спора. Автомобилни инвалиди. Колкото да момчето... Странна съдба на същото място... Държавата да направи ремонт явно нещо не е добре направено там и предизвиква катастрофи.

13

?

преди 4 години

Ама той пътя е идеален. Само дето завали ли дъжд умират хора. Иначе асфалта се отводнява и отговаря на всички стандарти както в Своге сме го направили да се пързаля повече за по приятен дрифт.

12

Компир

преди 4 години

До15: първо се научи да четеш и пишеш, после давай определения кой е *** и кой *** - изклесяк вмирисан, слуга на ГРОБ-арите, който за 10г. изгониха и изселиха трайно от страната половин народ, та останаха миризливи мангуля като теб, да цоцкат помощи за Айшето и чаавенцата къде сте накотили

11

Българ

преди 4 години

Българинът на пътя няма умения да реагира при промяна на атмосферните услосия, карат като изоглавени, резултатът....

10

Жо

преди 4 години

До Анонимен 14 "До Жо"Аз карам предпазливо и държа волана с две ръце, както са ме учили. На изпита за шофьор никой не кара с една ръка на волана.Колкото до скоростта, много хора считат, че разрешената максимална скорост по магистралата е задължителна. Няма изискване за минимална скорост по магистрала в Закона, освен ако е поставен син знак определящ минимална скорост..В Закона пише, че по магистрала не могат да се движат МПС, чията КОНСТРУКТИВНА скорост на равен път е по-малка от 50 км/ч.

9

Ахааа

преди 4 години

За аквапланингът е виновен само Магистрали строителят, а се хвали че прави ПЕТ в момента.

8

Анонимен

преди 4 години

До Жо. Ти влизал ли си с 120 км в локва. Като влезнеш тогава ще те питам ако си оцелял с колко ръце си държал волана. С такава скорост при аквапланинг авомобила става като шейна на лед. Няколко пъти ми сее случвало да вляза в такава локва но благодарение че бях с 70 км не се завъртях и не изхвърчах от пътя. Когато вали дъжд повече от 60 км не вдигам. На такива места по магистралите трябва да се направи отводняване както правят в белите държави. Сега да съдят Апажиите за убииство.

7

до 8

преди 4 години

Освен че няма забрана за внос на таратайки, на тази територия съвсем законно можеш да закупиш гуми втора употреба на 28 сезона. Също няма забрана за продажба на части по ходовата част - можеш да купиш втора употреба дискове, накладки, амортисьори, и т.н.А техническия преглед преминава по следния начин - автомобила стои в пункта с отворен капак 20 минути, и готово!

6

Жо

преди 4 години

НИКОЙ не говори за основната грашка, която правят повечето шофьори.Грешката е небрежното придържане на волана с лявата ръка. При всяка по-голяма локва на пътя се получава рязко "дърпане" в посока на локвата. Колкото по-висока скорост, толкова по-силно дърпане.Реакцията на шофьора, да хване волана здраво с две ръце, е чак след 1 секунда.За 1 секунда, при 130 км/ч се изминават 36 метра, които са фатални!Дръжте здраво волана при висока скорост!Белята става за секунда!После е късно!

5

HighwayToHell

преди 4 години

Това не е аквапланинг, а тиквапланинг.