Снимка: архив, Булфото
fallback

29-годишен мотоциклетист е загинал при инцидент на пътя Кюстендил – София, съобщиха от МВР – Кюстендил.

Инцидентът е станал на 11 септември при разклона за село Жабокрът на пътя Кюстендил – София.

Водачът на мотоциклета е загубил контрол над него и при падането тялото му се е ударило в насрещно движещ се лек автомобил. Колата е управлявана от 62-годишен водач.

Пристигналият на място медицински екип е констатирал смъртта на мотоциклетиста, тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница.

Тестът за употреба на алкохол на възрастния водач е отрицателен. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ткаф

преди 4 години

До До ТкафНе казвам, че 200-300 е добре. Казвам, че 80 е зле. Имам по над 100 хил. км с кола и мотор, и доста повече с камион. И колело карам, макар и рядко. Виждам ситуациите от всички страни.

13

До Ткаф

преди 4 години

Казваш, че затова мотористите се движат с 200-300 км/час, вкл. и в анселните емста, защото било по-безопасно. Кажи го на родителите на загиналия.

12

Ткаф

преди 4 години

До ФактТака е в някои изостанали държавички - все още има отделна скорост за мотоциклети, останала от времената след 2-та световна. Да караш мотоциклет с 80 е доста по-опасно, от колкото да се движиш с 90-100 като всички останали, защото всякакви пишман шофьори с 30 годишни опели и фордове те изпреварват, мислейки, че моторът е широк точно една педя и минавайки на коъсм от теб. Ако има и някой в насрещното - без колебание избутват мотоциклета в канавката.

fallback