Снимка: архив, Булфото
fallback

Дете на годинка е прието в Университетската болница „Св. Георги“ в Пловдив след падане от втория етаж на жилищна сграда в града, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение, цитирано от Фокус.

Инцидентът се е случил в петък в кооперация на бул. „Хаджи Димитър“. Детето се е покатерило и отворило прозореца, след което е паднало от над 4 метра височина.

През това време родителите му спели. То било намерено от съсед, който веднага подал сигнал на телефон 112.

Детето на годинка и три месеца е с тежка черепно-мозъчна травма. Състоянието му към момента е стабилно и не се налага извършване на неврохирургична интервенция.

По непотвърдена информация бащата и майката са употребили алкохол преди да си легнат.

Социалните служби са уведомени за инцидента, образувано е досъдебно производство, а разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

666

преди 4 години

Само да вметна, че в цивилизования свят не употребяват грам алкохол, а семействата създадени от чичковци се крепят на взаимно доверие, уважение и любов към децата.

13

Анонимен

преди 4 години

До Сикиджамоглу"То да не е маймунче, че да се покатери и отвори прозореца на тази възраст?"Зависи колко висок е бил прозореца. Някой сгради имат по 20 анта над пода, за да има по добра панорама.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Биричка и сладък сън след 18г време"Да, и тогава се оказваш с невротични перфекционисти, които ти се карат:- Ама как само 5.92 на матаруата! Ти мое дете ли си или нещо от дома за умствено изостанали.- Ама как така не си спечелил олимпиадата?- Ама как така, само водач на екип? Та ти трябваше, да си регионален мениджър!- Ама как ще се жениш за тая? Какво, като се обичате - виж и семейстовто!- Ти имаш мерцдес, ама съседите ти карат Бентли! Провал?!И такива :)

fallback