14

666

преди 4 години

Само да вметна, че в цивилизования свят не употребяват грам алкохол, а семействата създадени от чичковци се крепят на взаимно доверие, уважение и любов към децата.

13

Анонимен

преди 4 години

До Сикиджамоглу"То да не е маймунче, че да се покатери и отвори прозореца на тази възраст?"Зависи колко висок е бил прозореца. Някой сгради имат по 20 анта над пода, за да има по добра панорама.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Биричка и сладък сън след 18г време"Да, и тогава се оказваш с невротични перфекционисти, които ти се карат:- Ама как само 5.92 на матаруата! Ти мое дете ли си или нещо от дома за умствено изостанали.- Ама как така не си спечелил олимпиадата?- Ама как така, само водач на екип? Та ти трябваше, да си регионален мениджър!- Ама как ще се жениш за тая? Какво, като се обичате - виж и семейстовто!- Ти имаш мерцдес, ама съседите ти карат Бентли! Провал?!И такива :)

11

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправи, милото.На пияндурите да им се потърси отговорност, но не знам какво предвижда законът в такива случаи. Ако имат още 5-6 деца, може и да им се размине без санкция.

10

Анонимен

преди 4 години

Моето на година и половина успя да превърти ключа и да се заключи само в стая. Взех ключ от друга врата в апартамента и с него превъртях патрона (по скоро го счупих, оказаха се от някаква пластмасова сплав). Та и децата са магьосници, но и родителите трябва да са с очи на ластик. Биричка и сладък сън след 18г време

9

Анонимен

преди 4 години

та какво казвахте за отнемането на децата?!

8

Сикиджамоглу

преди 4 години

То да не е маймунче, че да се покатери и отвори прозореца на тази възраст?

7

Анонимен

преди 4 години

Ей ся пак не щем стратегията за детето, щото е съвсем в реда на нещата да се напоркаш и да да заспиш а детето ти да падне през джама.

6

Активист на БКП

преди 4 години

Вземайте детето и го пращайте в Норвегия ! Томислав Дончев затова взе пари от норвежците-да изнася деца за Норвегия.

5

Анонимен

преди 4 години

За балконската врата ми е ясно чее била отворена то на алкохолиците им е било топло и не им е достигал кислород. По интересното е какъв е бил парапета на терасата. Как едногодишно дете ще се качи и ще го прескочи. Да не би да е бил 30 см висок този парапетНа тези алкохолизирани родители да им се напише предупредителен протокол. Ако някой от съседите ги види пияни детето автоматично да им се отнеме.

4

Totenkopf

преди 4 години

Полетяло като Батман ли Габи или супермен?

3

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправи и няма сериозни последствия! А това заглавие.. полетя.. без думи съм. Не е полетяло, паднало е. Ако беше полетяло, нямаше да е в болница.

2

Анонимен

преди 4 години

Както се казваше в един виц, -Абе г-н инспектор , то детето какво ти разбира от килограми и тонове.Точно дете на година и три месеца ще се покатери и отвори прозорец......

1

Анонимен

преди 4 години

Дано лекарите успеят да му помогнат!