Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Полицията продължава издирването на млад мъж от Варна. 28-годишния Иван Йорданов за последно е бил забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с приятели, съобщава Bulgaria ON AIR.

Сигналът за изчезването на Иван е получен от баща му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са предприети мерки за издирването му.

Oще по темата

„Установихме, че 28-годишният мъж е говорил с баща си по телефона и му е казал, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е силна музика. По-късно е изпратил локацията си. Бащата веднага тръгва по следите му. Преминава през изоставеното военно поделение и стига до гората, където трябва да е сина му. Двамата пак говорят по телефона. Бащата сподели, че синът му е звучал сънен и объркан”, разказа кметът на с. Любен Каравелов Иван Димитров пред Нова.

Той допълни, че полицията е разговаряла и с приятелите на момчето.

„Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е присъствал се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със силна музика. Присъствали са и хора от други държави. Партито се организирало в затворена Facebook група”, каза още Димитров.

Иван Йорданов е висок около 180 см, слаб, с къса кестенява коса и брада. Бил е облечен със синя тениска, къси панталони и зелено горнище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Близък

преди 4 години

До анонимен 9Бива ли такава тъпотия да напишеш? Защо всичко тайно е веганско, джендърско и тем подобно? Защо? Пишеш нещо и плюеш, без дори да познаваш човка или негов близък. Цялото издирване е организирано от доброволци, на които не е даден дори един лев. Така че наблегни на информирането и образоването си, отколкото на писането тук..

10

Никой

преди 4 години

До АнонименНе знам, но изглежда нещо е станало. Дано съм лош пророк, но човекът може да е паднал в някоя яма или нещо подобно.

9

Анонимен

преди 4 години

Вчера, като писах, че тоя е дрожер и най-вероятно *** и въпреки това му пожелавам да бъде намерен цял и здрав ми написахте 1000 минуса. Ето днес имаме и доказателство.Изгубил се, чува се силна музика (къде се е изгубил тогава), звучал сънен (пък се изгубил и защо при тоя факт вместо адреналин той е сънен), затворена група (***-веган-дрожери) и т.н.Пак казвам дано го намерят жив и здрав! И дано го накарат да плати издирването, а не аз/ние да плащам/е.

fallback