11

Близък

преди 4 години

До анонимен 9Бива ли такава тъпотия да напишеш? Защо всичко тайно е веганско, джендърско и тем подобно? Защо? Пишеш нещо и плюеш, без дори да познаваш човка или негов близък. Цялото издирване е организирано от доброволци, на които не е даден дори един лев. Така че наблегни на информирането и образоването си, отколкото на писането тук..

10

Никой

преди 4 години

До АнонименНе знам, но изглежда нещо е станало. Дано съм лош пророк, но човекът може да е паднал в някоя яма или нещо подобно.

9

Анонимен

преди 4 години

Вчера, като писах, че тоя е дрожер и най-вероятно *** и въпреки това му пожелавам да бъде намерен цял и здрав ми написахте 1000 минуса. Ето днес имаме и доказателство.Изгубил се, чува се силна музика (къде се е изгубил тогава), звучал сънен (пък се изгубил и защо при тоя факт вместо адреналин той е сънен), затворена група (***-веган-дрожери) и т.н.Пак казвам дано го намерят жив и здрав! И дано го накарат да плати издирването, а не аз/ние да плащам/е.

8

Анонимен

преди 4 години

Дрогата не прощава.

7

Анонимен

преди 4 години

И като си е казал координатите какъв е тръгнал да дири?

6

Анонимен

преди 4 години

Когато девизът ти е"Купона да върви...", така се получава!Намират те в някоя канавка!Една шепа хапчета,техното дъни,и...сутринта си на ***!Младежи,а малко мислете де!

5

Анонимен

преди 4 години

В тази гора където е поделението ако не се криеш умишлено или се въртиш в кръг в средата няма как да се загубиш.В която и посока да хванеш след 3 км излизаш на път и терена е равен.Като шанса да излезе на главният път Варна -Добрич е много голям.Единствено ако е хванал обратно към сухата река но там е открито и на ляво и на дясно да тръгне после излиза в селата и има черни пътища.

4

Натопорчев

преди 4 години

Тез пусти дроги и ***... Дано го намерят жив! И да му е за урок....

3

Анонимен

преди 4 години

Дано го намеря но вероятно е мъртъв вече !

2

маркиз дьо саП

преди 4 години

Намирисва на гей история.

1

БЧК

преди 4 години

Ако заменят думата : сънливо, с : "дрогирано", ще им се изяснят много факти.