Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Започва разследване на смъртта на 8-годишното дете, което се удави в изоставена варница в Горна Оряховица снощи. Близките му твърдят, че то може да е бутнато във водата от свои приятели, предаде Bulgaria ON AIR.

8-годишният Максим излязъл на игра със свои приятели в неделя следобед. Часове по-късно случайно преминаващ човек видял тялото му в изоставената варница, пълна с вода.

Оказва се, че съоръжението е частна собственост. От Община Горна Оряховица днес започнаха незабавна проверка.

8-годишният Максим живеел само с баба си и дядо си, защото родителите му са в чужбина.

Днес близките му заявиха, че имат съмнения, че той е бил бутнат във водата от други деца. Разследването по случая продължава, както и разпитите на свидетели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 13

преди 4 години

Мога да си представя от каква "висша" профанизирана сбирщина се е пръкнала гнусната ти жалка особа, турила си този извратен ник. Толкова за кратуноидната мизантропия на нищожните инепти, избиващи си комплексите като анонимни форумни глашатаи, оплюващи либерализма дарил ги със свободата да огласят простащината си и осигурил им възможността да водят долния си животец наготово, вместо както би бил постъпил бленувания им тоталиризъм, да ги засили в някоя мина до последния им дъх омраза.

9

Waffen SS

преди 4 години

""Родителите се борят за хляб надалече, децата оцеляват на магия...тежка участ за много семейства в процъфтяваща Бг.""Допълнителна информация: Бащата е в затвора-там се "бори"за насъщният.Майката --простиутка в Холандия и тя се "бори" ама в друга дисциплина.Толкова за неолибералните и демократични вайкания

8

Макс и Мориц

преди 4 години

И да е бутнат, загубата не е голяма.

fallback