Снимка: МВР - Варна
fallback

 

Общ преглед

При претърсване на частен имот във Варна, полицията откри 34 пистолети и револвери, 5 пушки и множество боеприпаси и патрони, както и крупна сума пари, съобщава МВР.

Домът бил стопанисван от 66-годишния А.Р. До оръжията полицията стигнала при разследването на случай с произведени изстрели на територията на Второ РУ на МВР във Варна.

В дома са намерени и различни вещества, чиято употреба се изяснява.

Мъжът не е представил надлежно разрешително за притежанието и съхранението на оръжията и боеприпасите. Те са иззети, назначени са експертизи за установяване на тяхната годност и спецификации.

Той е задържан за срок до 24 часа. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Гашо

преди 4 години

Не знам ама мен ме натискаха по магистралата едни батко с черни г класи и извадиха картечен пистолет скорпион през прозорците. На тях никой не им взема оръжията

10

АК47

преди 4 години

Останали са от дядо му, от първата и втората световна.

9

Анонимен

преди 4 години

Тия наред ли са? Един "Смит и Уесън" от рускотурската война, една пушка Крнка малко по стара от револвера и все в тоя стил. А ония с джиповете и автоматите, те не са опасни. По- опасен е бай Намкоси дето е на 70 години и неговите 300-годишни ръждилници.

fallback