Снимка: Булфото, архив
fallback

Нова верижна катастрофа е станала рано тази сутрин на магистрала "Тракия" при километър 101 в посока Буркас. При инцидента край Пазарджик са се ударили няколко коли, а очевидци съобщават за обърнат бус в активната лента. 

По информация от АПИ движението при 101 километър в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента заради катастрофа. От Пътната агенция предупреждават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Шофьори предупреждават, че се е образувала километрична опашка и преминаващите трябва да се заредят с търпение.

Засега не е ясно има ли пострадали при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Въпрос

преди 4 години

А фаровете, фаровете били ли са включени? Нали са много важни и намаляват катастрофите?

24

До 29

преди 4 години

Сигурен ли си?Нова се отнася за "верижна катастрофа", а не само за катастрофа. При само две еднородни думи не се пише запетая, а се използва "и" между тях.Например "умен и красив човек", а не "умен, красив човек".Не съм особено силен по правопис, все пка минаха десетилетия, откакто ги учих тези неща.

23

Анонимен

преди 4 години

Каква е катастрофата?НОВАКаква, друга е ? ВЕРИЖНАИзписва се така:"Нова (запетая), верижна (запетая), катастофа......"Ама, то Шорош не учи на това, а на опорки. Колко е лоша Русия, например.И ако аз, човек с осми клас, допусна подобни гршки, да го отдадеш на селският ми произход, ама УЧИЛ, ЖУРНАЛИСТ, да пише с елементарни грешки на каруцарски език е недопустимо!

fallback